Positivt og ulemper med å kjøpe en brukt bil fra en Bilberging Company

Positivt og ulemper med å kjøpe en brukt bil fra en Bilberging Company


Kjøpe en brukt bil fra en tauing selskapet kan bety å få en lavere pris, men kjøperne bør passe på å unngå en rekke mulige fallgruver når du handler for et kjøretøy røverkjøp.

Tilgjengelighet

Taue selskapene ofte har et variert utvalg av tilgjengelige biler, og noen selskaper å delta i sin fler auksjonen tjenester som lar kjøpere til å bla gjennom store lagre. Ifølge en slik tjeneste kjent som Tow Lot, kjøpere kan bla gjennom tilgjengelige biler for å finne en passende match. Tow Lot påpeker at kjøpere bør kjøpe biler raskt, men som andre kjøpere eller til og med bilens eier kan legge beslag på bilen til enhver tid.

Kvalitet

Brukte biler tilgjengelig på tauing selskaper varierer fra fullt funksjonell, nesten nye biler til biler som er beregnet for bruk som reservedeler. Kjøpere bør utvise forsiktighet for å sikre at kjøretøyet har ingen store mekaniske problemer før du forplikter deg til et kjøp.

test stasjoner

Selv om kjøperne tar vanligvis brukte biler for en lang prøvetur før du forplikter deg til et kjøp, trenger tauing selskaper ikke alltid tillate dette luksus. I Ofte stilte spørsmål del av sitt nettsted, Cops Sleping av Banks, Oregon, bemerker at sjåførene ikke kan lovlig kan teste slept biler på gatene. Selskapet tillater kjøpere å verifisere at bilens store systemer fungerer, skjønt.

Pris

Taue selskapene ofte selger biler til betydelig lavere priser enn brukte bilforhandlere. Selv Cops Bilberging tilbyr et utvalg av kjøretøy for under $ 1000 per oktober 2010, noen kjøretøy priser nådde nesten $ 40.000.