Polaroid Instant kamerainformasjon

Polaroid instant kameraet først debuterte flere tiår siden. Populariteten til Polaroid kamera steget og enheten ble en integrert del av populærkulturen på 1970-tallet og 1980-tallet. Med oppfinnelsen av den foreliggende kameraet, ble fotografering sterkt forenklet. Flere sekunder etter å ha tatt et bilde med et Polaroid instant kamera, ble en fullt utviklet print produsert.

Historie

Polaroid Corporation ble grunnlagt av Edwin H. Land tilbake i 1937. Selskapet ble opprinnelig stiftet for å produsere produkter som kamerafiltre og solbriller. Et tiår senere, Polaroid introduserte den første instant kamera kjent. The Model 95 produsert svart-hvitt bilder i ca 1 minutt. Starten i 1963, tilbød Polaroid en ny versjon av instant kamera som produserte fargebilder. Polaroid instant kamera fortsatte å være populær til tidlig på 1990-tallet. Salg av Polaroid instant kamera stupte da det digitale kameraet ble introdusert som førte til at selskapet avvikler enheten i 2008.

typer

Det finnes flere forskjellige typer av Polaroid instant kameraer som har blitt produsert i løpet av årene. Den enkleste måten å skille mellom hvilke typer er å identifisere hvilken type film Polaroid instant kamera er avhengig av. Den første typen instant kamera produsert støttet seg på instant filmruller. Denne type film hadde to ruller som kombinert sammen under utviklingsprosessen. Andre kameraer brukes pakke film som måtte dras fra hverandre etter utviklingsprosessen ble gjennomført for å avdekke det endelige bildet. Moderne Polaroid instant kameraer benyttes en sofistikert form for sammenhengende film.

Funksjon

Instant sammenhengende film kombinerer elementer finnes i tradisjonell film med de ulike kjemikaliene som trengs for å utvikle et fotografi. Hvert stykke sammenhengende film er bygget opp av flere lag. Det er tre lag som hver er følsom for en spesiell nyanse av lys som er rødt, grønt eller blått. Under hver av disse sjikt er en spesiell kjemikalie i en gratis nyanse av cyan, magenta eller gul som anvendes i det fremkallende prosessen. Når et bilde er tatt på et Polaroid instant kamera, de ulike farge lysene utsette områder på lysfølsomme lag. Instant Filmen inneholder også en reagens som aktiveres når filmen går ut av kameraet etter at et bilde er tatt. Dette reagenset utløser en kjemisk reaksjon mellom de forskjellige lag. Når reaksjonen er ferdig, blir fotografiet fullt utviklet.

Egenskaper

Flash-enheter er en vanlig funksjon som finnes på Polaroid instant kameraer. Avhengig av kameramodell, kan disse blitser være oppladbare eller engangsbruk. Selv timere er også populære funksjoner på Polaroid-kameraer. Flertallet av instant-kameraer som er produsert av Polaroid har et plastisk legeme. De første modellene ble konstruert av metall. Selv om noen modeller av Polaroid instant kamera har en glasslinse, de fleste tatt med en plastlinse.

PoGo

Med avviklingen av den tradisjonelle instant kamera, ble Polaroid tvunget til å modernisere seg selv for å konkurrere med digitale kameraer. I begynnelsen av 2009, Polaroid introduserte den nye Pogo digitalkamera. POGO har et kompakt fargeskriver som er integrert direkte inn i kroppen av enheten. Sluttresultatet er et digitalt kamera som kan produsere fargefotografier umiddelbart. Fotografiene produsert av Pogo kameraer er 3 tommer x 2 tommer og kommer ut av enheten fullt utviklet.