Polaroid 4x5 Instant Film Identifikasjon

Før fremveksten av digital fotografering, ble Polaroid 4x5 instant film brukes av stort format fotografer som et verktøy for å forhåndsvise lyskvalitet og komposisjon før filmfremkalling skjedde. Selv om Polaroid avviklet profesjonell instant film, selskaper som Fuji og diverse profesjonelle fotobutikker fortsette å tilby og lager 4x5 instant film alternativer. Irregardless, informasjon om foreldet Polaroid film er fortsatt nyttig for fotografer som ønsker å gjøre praktisk eller kreativ bruk av instant film. Studiet av hvordan å identifisere gamle Polaroid film gir også innsikt i de faktorer og forhold som påvirker utseendet på filmen.

typer

Polaroid instant film emulsjoner ta bilder med flere forskjellige utseende. En sepia-tonet film er tilgjengelig, sammen med en svart-hvitt og farger variasjon. Noen 4x5 Polaroid instant filmer skape utseendet av en lav, middels eller høy kontrast. I tillegg har forskjellige typer av denne film fremstille et kornete eller finkornet utseende, noe som er et resultat av den foreliggende filmens hastighet.

hastigheter

Polaroid film hastigheter varierer fra sakte til fort. Tilgjengelige instant film hastigheter inkluderer ISO 50, 80, 100, 400, 640 og 800. Polaroid fargefilm hastigheter er tregere enn svarte og hvite varianter. Den raskeste farge instant film tilbys av Polaroid er ISO 100, som har en iboende finere korn enn noen av Polaroid er raskere svart-hvitt film alternativer. Disse ulike hastigheter på Polaroid instant film romme flere forskjellige typer lysforhold.

alternativer

Det er Polaroid 4x5 instant film designet for bruk under tungsten lys og dagslys. Dårlige lysforhold kan innpasses med Polaroid instant svart og hvitt film. Flere varianter av Polaroid 4x5 instant film også aktivere en fotograf til å vurdere hvordan bildet vil se ut som et negativt eller positivt bilde. Disse alternativene og detaljene er ofte angitt på hvert ark av Polaroid 4x5 instant film, selv om det er.

Utseende

Identifisere et ark av Polaroid film av dens merking og karakteristika. Hvert ark ligner en konvolutt fordi filmen inneholder alle de kjemikalier som er nødvendige for å fremstille foreliggende bildet. Se etter ordene "ikke trykk her", da disse ordene indikerer tilstedeværelse av dens kjemiske pod. Også 4x5 Polaroid instant film ark har retningspiler, som viser hvordan du legger filmen inn i en filmholder. Tabs for å trekke filmen ark ut av 4x5 kamera filmholdere vil være synlig også.