Pioneer AVIC-HD3 GPS Specs

Pioneer AVIC-HD3 navigasjonssystem gir Global Positioning System-teknologi i bilen. Den in-dash GPS-systemet har en LCD-skjerm, 10 GB harddisk, og en integrert DVD-spiller for avspilling av musikk og filmer.

Egenskaper

Pioneer AVIC-HD3 bruker en 7-tommers LCD-skjerm for å vise navigasjonskart og turn-by-turn retninger. GPS-systemet fremhever også steder av interesse på kartet, inkludert bensinstasjoner, restauranter og hoteller. Den har 3-D gyrosensor-teknologi, som rapporterer hvor fort bilen er i bevegelse, og den retningen det er på reise. Du kan betjene GPS-systemet gjennom en touch-screen grensesnitt eller med talekommandoer.

fordeler

Foruten GPS, Pioneer AVIC-HD3 inkluderer også multimedia avspilling evner. Den integrerte DVD-spilleren lar deg se filmer på LCD-skjermen, og en innebygd harddisk har plass til opptil 10 GB med MP3-lyd. AVIC-HD3 støtter også Bluetooth-teknologi, som lar deg ringe og motta samtaler via LCD-skjermen med en kompatibel mobiltelefon.

betraktninger

I motsetning til de fleste GPS-systemer, er Pioneer AVIC-HD3 monteres direkte inn i dashbordet. Det er bare kompatibel med kjøretøy som er utstyrt med to tilstøtende DIN-plasser, installasjons bukter ofte brukt med bilradioer og CD-spiller.