Philips Magnavox Audio Components

Philips Magnavox Audio Components


Philips Magnavox tilbyr en rekke lydkomponenter for forbrukeren, inkludert iPod-dokk, Blu-Ray-systemet og cubed stereoanlegg. Philips Magnavox har en "lytteopplevelse manager" hvis jobb det er, blant annet, å få tilbakemeldinger fra forbrukerne om deres preferanser og frustrasjoner med lyd og foreslå hvordan selskapet kan innlemme tilbakemeldingene i sine nye lydanlegg.

Blu-ray hjemmekino

The Blue-ray hjemmekino tilbyr 1000 watt for en hjemmekino opplevelse. En klasse D forsterker og Dolby Digital med DTS 5.1 og Pro Logic surround sound er uthevet. Systemet gir høyttalerkontakter med fargekoding for enkel installasjon, samt en Blu-ray DVD-spiller. Blu-ray spiller BD-video, HD, DVD, DVD-R / RW, CD, CD-R / RW og DTS-CD. Systemets senterkanal, subwoofer og bakhøyttalere tilbyr 167 watt hver. Equalizerinnstillinger inkluderer klassisk, rock, drama og gaming. Det er opp til 40 forhåndsinnstilte lydkanaler og en FM-tuner.

Micro Hi-Fi System

Micro Hi-Fi System har to innebygde høyttalere med et basselement. Base boost og digital lyd kontroll med fire moduser er inkludert. Systemet spiller CD, CD-R / CD-RW, Windows media, MP3 og USB flash-stasjon. Systemet har en 20-spors programmerbar avspilling med en shuffle alternativ og en iPod-holder. FM stereo og automatisk digital tuning er inkludert. En 3,5 mm hodetelefonutgang, MP3 stereo linje og FM-antennen er bygget i. Systemet har en CD alarm iPod alarm og radio alarm. Enheten har også standby.

Cube Micro System

The Cube Micro System er annerledes enn Micro system som den har separate kube høyttalere. Systemene spiller CD / CD-R, MP3 og Windows Media. De systemprogrammer opp til 20 sanger og har en shuffle alternativet. IPod kan spille og lade i enhetens vugge. Dynamisk bassforsterking og digital lyd kontroll er omtalt. En 3,5-tommers basselement er en bass reflektere høyttalersystem. En FM stereo er også tilgjengelig. Systemet har en 3,5 mm stereo jack og stereo linje med MP3-koblingen. Alarmen kan brukes med CD, radio og iPod. Displayet er LCD.