Peker beskrivelser for en Superdish 105

Peker beskrivelser for en Superdish 105


En bruker må peke Superdish 105 satellitt fra oppvask-nettverket på riktig måte for å få en kraftig nok satellittsignal for visning Dish Network TV-programmering i ditt hjem eller kontor. Den koaksiale og komposittkabler må være på plass, knytte satellitten til mottakeren og mottakeren til TVen, henholdsvis. I tillegg peker de Superdish 105 ved hjelp av retninger fra mottakerens digitale signal meter. Heldigvis kan du utføre alle disse operasjonene selv, uten hjelp av en profesjonell satellitt tekniker.

Bruksanvisning

1 Pass på at du ordentlig plugget i koaksialkabel som leveres med antenne nettverk Superdish 105, ellers kan du ikke få tilgang til digital måler nødvendig for å peke parabolantenne correctrly. Den ene enden av singelen kanter, svart koaksialkabel må sette inn i "ANT OUT" -porten på baksiden av Superdish 105 satellitt. Før den andre enden inne og fest den til baksiden av satellittmottaker via "ANT IN" port.

2 Koble satellittmottakeren og TV, med den medfølgende komposittkabel. Det er viktig at du oppretter tilkoblingen. Hver ende av komposittkabel har en rød, en gul og en hvit spiss. Fest hver spiss i en farge-matchende port. Det er et sett med røde, gule og hvite kompositt-porter på baksiden av mottakeren og på baksiden av TV-en. Sørg for at hver forbindelse kamper etter farge.

3 Slå på receiveren og TVen. Etter en liten stund, vil mottakerens meny vises på TV-skjermen. Velg "Digital Signal Meter" alternativ her.

4 Gå ut til Superdish 105. Station en venn med det digitale signal meter skjerm.

5 Gjør høyde justeringer av Superdish 105. Lag en liten justering, og deretter vente 5-10 sekunder før du gjør en annen. I løpet av denne tiden, vil det digitale signalet meter måle din justering og kalibrere. Måleren vil deretter vise resultatet på TV-skjermen som vil vise din venn hvor nær du er nå å peke fatet til de riktige koordinatene og mottar sterke satellittsignal. Vent på en rapport fra din venn, og deretter fortsette å lage høydejustering.

6 Gjør azimuth justeringer av Superdish 105. Igjen, gjøre en liten justering hvert 5-10 sekunder og bruke signal meter for å gjøre ytterligere justeringer. Fortsett med dine justeringer før den digitale måleren indikerer at din har pekt parabolen til de riktige koordinatene. Nyt satellitt-programmering gjennom Superdish 105 satellitt.