Panasonic ZS6 Vs. ZS7

Panasonic ZS6 Vs. ZS7


Panasonic lanserte Lumix DMC-ZS6 og ZS7 "megazoom" digitale kameraer tidlig i 2010. Disse kompaktkameraer gir 12,1 megapiksler og har 12X optisk zoom. Nesten identisk i utseende og med samme dimensjoner og vekt, gjør kameraene skiller seg i flere viktige funksjoner.

GPS

Den ZS7 inkluderer en Global Positioning System (GPS) mottaker, mens ZS6 ikke. Med GPS, ZS7 brukere kan, for eksempel, ser det nærmeste punktet av interesse, eller landemerke, vises på kameraets 3-tommers LCD-skjerm. Skyt et bilde og informasjonen er lagret sammen med bildet. Nettstedet Digital Photography Review bemerker at GPS-funksjonen fungerer bra, men fører til ekstra belastning på batteriet.

video

Den ZS7 gir mulighet til å ta opp HD-filmer i AVCHD-format i tillegg til Motion JPEG-format tilbys på begge kameraene. AVCHD, eller Advanced Video Coding HD, gir en betydelig fordel i video-lagringskapasitet på medier som Secure Digital-kort. I tillegg ZS7 tilbyr en dedikert "film" for å la brukere bytte raskt til filmmodus.

modus~~POS=TRUNC

Hvert kamera har en funksjonshjulet på toppen, men ZS7 tilbyr en andre, tilpasset "My Scene Mode" utvalg på skiven, noe som gir ekstra fleksibilitet for brukeren. Min Scene Mode gjør at brukerne raskt tilgang til favorittsceneinnstillinger uten å bla gjennom alternativene på LCD-menyen.