Palm Z31 produktspesifikasjoner

The Palm Zire 31 er et håndholdt personlig digital assistent som kom ut i april 2004. Det gir deg en måte å holde orden og nyte ulike typer medier. Den Zire 31 er kun tilgjengelig i blått og fungerer ikke som en mobiltelefon som mange nyere PDA-enheter. Du kan ikke erstatte det oppladbare batteriet.

Størrelse

The Palm Zire 31 er 4,6 inches høy, 3,0 inches bred og 0,7 inches tykke. PDA enheten veier 4,8 unser inkludert pennen.

System

Den Zire 31 driver bruker Palm eget operativsystem. Den aktive versjonen er 5.2.8. PDA har en pekepenn som du kan bruke til å skrive på skjermen. Skjermen viser informasjon skrevet av pennen med Graffiti 2-systemet. PDA fungerer også sammen med flere versjoner av Windows-operativsystemet. Blant de kompatible versjoner er Windows 98, Windows ME, Windows 2000 og Windows XP. Enheten fungerer også med Macintosh 9 og 10 operativsystemer. Den Zire 31 har en 200 MHz ARM-prosessor.

programmer

Den Zire 31 kan synkronisere med Microsoft Outlook ved hjelp av Windows-kompatibilitet. Dette hjelper deg å holde samme innboksen og kalenderen på din PDA og datamaskinen. PDA kommer med en mediespiller og dokumentleser begge designet av Palm. Mediene spiller spiller MP3-filer, slik at du kan overføre din egen musikk til enheten via en USB-ledningen. Bare dra og slippe filer fra mapper på datamaskinen til mapper for Zire 31. Expense og digitale fotoprogrammer er også inkludert. PDA er i stand til å spore avtaler og viktige datoer. Alle kontaktfelt tillate flere metoder for å kontakte en person.

Skjerm og Lagring

Fargeskjermen viser alle bilder i en oppløsning på 160 piksler x 160 piksler. De Zire 31 innstillinger kan du endre hvor lyst skjermen er og justere fargekontrasten. Enheten har 16 MB innebygd bod, selv om et SD-minnekortspor gjør det mulig for ekstra plass.