Om Selvtilhengerfeste

Du kan tilpasse de fleste moderne biler, inkludert sport nyttekjøretøyer og personbiler til å slepe en tilhenger. Du må imidlertid velge selvtilhengerfeste som passer til trekkvognen og type, størrelse og vekten av lasten du har tenkt å taue.

Utstyr

Typisk, kommersielt tilgjengelig, selv tauing utstyrspakker inkluderer en dynamo, batteri, bremser, blinklys system og suspensjon. Andre elementer, for eksempel kjøle for motor og girolje, et ledningsnett og spesielle felger og dekk kan også være inkludert.

Draw Bar

De fleste slepe pakker imidlertid ikke omfatte deler av utstyret som er kjent som en uavgjort bar og stikk ball. Den stikk ball monterer på trekningen bar, som glir inn i en mottaker på traktoren; den vanskelighet ballen settes inn i en kopler på den fremre del (tunge) av tilhengeren.

Traktorer

Selv tauing utstyr for traktorer er en viktig årsak til bekymring, med to i hver 100 veitrafikkulykker med traktorer som resulterer i døden av noen involvert. Standarden, Nord-Amerika, tegne bar stikk er unikt designet og kan ikke gi tilstrekkelig stabilitet for traktorer som reiser i høy hastighet.