Om Mobile Auto Glass erstatning

Om Mobile Auto Glass erstatning


Auto glass erstatning er en bransje like gammel som bilene. Tidlig i Henry Ford æra av bilproduksjon, ble vinduer og frontruter laget av samme glass som finnes i hus. Moderne teknologi har gjort auto glass tryggere og mer praktisk for bileiere.

History of Auto Glass

I 1917 Henry Ford selskapet ble saksøkt for sin utrolig farlig frontruten glass som var utsatt for å bryte opp i små skår i løpet av en ulykke. I tillegg til sikkerhetsspørsmål, dette unenforced glass var umulig å reparere og dyrt å stadig skifte hvis sprukket eller sprukket. For å begrense ytterligere katastrofe, Ford begynte å laminere alle sine glass for å eliminere ukontrollerbar knuste, en teknologi lånt fra det franske i 1919.

Auto Glass Innovations

Glass lamine var den tidligste sikkerhet avansement i auto glass industrien. Disse nye frontruter besto av to lag med laminert glass adskilt av et indre celluloselaget som holder glasset på plass hvis knust under en ulykke. Den varige natur denne stilen av glass var også mindre nødvendig ment erstatning på grunn av små chips eller sprekker. Moderne frontruter er laminert med polyvinylbutyral, mens sidevinduer og speil er laget med herdet glass.

Installasjon og Auto Glass erstatning

Installasjonen er en stor faktor i hvorvidt en auto glass erstatning vil bli vellykket. Butyl er bonding lim dominerende i auto glassindustrien på 1970-tallet. På grunn av en endring i bilproduksjon mot lettere kjøretøy med svakere taket støtte, butyl ble erstattet med den betydelig sterkere uretan lim.

Mobile Auto Glass erstatning

Mobile auto glass erstatning er en økende trend der bedrifter vil gjøre installasjoner og reparasjoner på stedet eller selv komme til kundens hjem. Noen tilfeller av frontruten skade kan gjengi en bil immobile. Denne tjenesten gir et alternativ til å kjøre med en ødelagt frontrute eller vindu til verksted i regnværs eller farlige forhold.