Om Lap Setebelter

Om Lap Setebelter


En konsensus har dukket favorisering skulder / lap belte kombinasjoner i nesten enhver situasjon når en voksen sikkerhetsbelte fungerer som den primære form av beboer tilbakeholdenhet. Hoftebeltet bruke alene kan faktisk føre til alvorlige skader i tilfelle av en motorvogn krasj.

Definisjon

Den Connecticut generalforsamling (CGA) definerer en hoftebeltet som "en justerbar stropp som går over midjen." De fleste nyere biler er utstyrt med en skulder / hoftebeltet kombinasjon. Dette programmet kombinerer en hoftebeltet med en justerbar stropp som går over skulderen, ifølge CGA.

Potensielle Injury

Ifølge CPSafety nettsiden, kan hoftebelter føre to typer skader: hode / nakkeskader eller det som er kjent som setebelte syndrom (SBS). Når du bruker bare en lap bilbelte, er overkroppen uhemmet. I tilfelle en krasj, bemerker CPSafety at overkroppen beveger seg forover til den treffer noe, vanligvis en dashbord, forsetet eller kjøretøy dørkarmen. En slik effekt kan føre til traumer, benbrudd og alvorlige sår. SBS oppstår når hoftebeltet fører "ekstrem force" mot mid-delen. Dette kan føre til alvorlige mageskader, inkludert organskade og ryggskader.

Bruk med booster seter

Flere stater, deriblant Utah, har lover som krever bruk av booster seter for barn mellom fire og åtte år som er mindre enn 57 inches høy. På grunn av potensialet for hoftebeltet relatert skade, Utah Department of Public Safety (DPS) understreker at booster seter må brukes sammen med en skulder / hoftebeltet kombinasjon. The Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) påpeker at, som i 2007, om lag 16 prosent av den amerikanske bilparken har bare hoftebelter i baksetet. Til tross for hoftebeltet risiko, Utah DPS, for eksempel, råder ved hjelp av en hoftebeltet bare i baksetet hvis en skulder / hoftebeltet ikke er tilgjengelig for bruk med en beltestol.

Seat Belt Test

Når du tror barnet har vokst ut av sitt barns sikkerhet sete, vurdere situasjonen før eksamen til enslig bruk av en voksen bilbelte. Colorado State University (CSU) råder holde et barn i en beltestol til de er 57 inches høy. Når du vurderer å bruke kun bilbelte, sjekk for å se om barnet kan sitte hele veien tilbake mot bilens sete. Vær også oppmerksom dersom kne bøye komfortabelt på kanten av bilens sete. Skulderen del av setebeltet skal sitte mellom hals og arm. Som for hoftebeltet segment av skulder / hoftebeltet kombinasjon, bør den passer så lav som mulig, berøre lårene.

skolebusser

Bruk av bilbelte på skolebusser har vært en kilde til kontrovers. Mange skolebusser er ikke utstyrt med setebelter. Noen har bare hoftebelter. CGA rapporterer at mens hoftebelter holde skolebuss passasjerer i setene under en kollisjon, de øker risikoen for nakkeskader. Fra mars 2010, flere stater har eller vurderer lover som ville gjøre skulder / lap belte kombinasjoner obligatorisk på alle nye skolebusser. Likevel, diod fleste stater ikke har lover som regulerer bruk av bilbelter på skolebusser som i mars 2010, ifølge CGA.