Om Jitterbug mobiltelefoner

Mobiltelefoner har blitt stadig mer komplekse, fra e-enheter til full fledged multimedia spillere, kan mobiltelefoner i dag være forvirrende for mindre teknologisk avanserte brukere. For disse brukerne er det Jitterbug, et selskap som tilbyr enkel å bruke, ingen spenning mobiltelefoner som bare ringe og gjøre svært lite annet.

Grunnleggende Cell Phone

Grunnleggende Jitterbug mobiltelefoner inneholder standard summe tastaturet finnes på de fleste hjemmetelefoner. Disse tastene inkluderer null gjennom ni taster og # og * alternativer. Enhetene har også en opp og ned piltastene og "Send" og "End" -tastene.

Emergency bare mobiltelefoner

Om Jitterbug mobiltelefoner


Jitterbug nødtelefoner er enda enklere enn selskapets grunnleggende mobiltelefoner. Den eneste nøds Enheten har tre ringer tastene merket: "operator", "Tow" og "911." Disse alternativene er så støttet opp av "Send" og "End" ringetaster og opp og pil ned alternativer.

Egenskaper

Grunnleggende Jitterbug mobiltelefoner er i stand til å sende og motta telefonsamtaler og tekstmeldinger, og tilbyr en programmerbar telefonbok alternativ for enkel oppringing. Emergency bare telefoner tilbyr muligheten til å programmere tre tall med leverandøren.

Misforståelse

Mens reklamefilmer for Jitterbug har tradisjonelt rettet pensjonister, er selskapet faktisk er tilgjengelig for alle brukere som ønsker en grei mobil tjeneste som er enkel å bruke med grunnleggende funksjonalitet og enkle plan valg.

Tilgjengelige abonnement

Jitterbug planer varierer fra 60 minutter med månedlig ringetid for $ 20 til SOS beredskapsplaner som starter på $ 10 per måned. Sjekk Jitterbug nettsted for mer informasjon om hver enkelt plan type og kostnader (se Ressurser).