Om Ground Effects

Om Ground Effects


Automotive bakken effekter kommer i et bredt spekter av former og stiler som passer enhver smak. En av dagens største trendene i bilbransjen bakken effekter er å gi en bil en utvidet utseende ved å installere hjul fakler, som tillater deg å kjøre bredere dekk på både forsiden og baksiden av bilen. Air dammer og bakre ventiler brukes sammen med sideskjørt for å gi en full-body bakken effekter kit og restyling til bilen.

Restaurering Ground Effects

Ikke alle bakken effekter kits er ment å restyle bilen radikalt. Noen bakken effekter er lager erstatning eller restaurering bakken effekter. Dette er typisk på biler som 1982-1994 Chevrolet Camaro Z28 samt 1981-1993 Ford Mustang GT. En eier som ønsker å gjenopprette en bil til sitt opprinnelige utseende bruker ofte restaurering bakken effekter å erstatte ødelagte deler.

Race-Spesifikasjon Ground effekter

Bruk noen grunn effekter for mer enn bare å forbedre utseendet av en bil. Race-spesifikasjonen bakken effekter, vanligvis konstruert av karbonfiber eller aluminium for lav vekt og styrke, hjelpe kanal luft til viktige deler av bilen mens racing. Det kan være luft dammer som direkte innkommende luft inn i en luftfilter for en ram-air effekt for å øke hestekrefter, eller til og med luft dammer og øser den kanalen kald luft på bremsene, bidrar til å kjøle dem. Racing bakken effekter bruke begrepene "front air dam" og "bakre diffuser" for å angi formål samt å skille dem fra typiske ABS plast bakken effekter kits brukes for kjøretøy styling.

ABS plast Ground Effects for Restyling

Bakken effekter spesielt beregnet for kjøretøy restyling er vanligvis laget av ABS-plast. Disse pakkene tjener ingen ekstra hensikt enn å restyle bilen, gir det med en mer aggressiv, rase-inspirert look. I motsetning til selve race-spesifikasjonen bakken effekter, er ABS plast bakken effekter lett skadet og kan også rive av bilen i noen ulykkessituasjoner. Bruk ABS plast bakken effekter for å skape utseendet av en racing bil, utnytte støtfangere og dramatisk store rocker skjørt for å gi inntrykk av en utvidet karosseri.

Erstatnings Styling Ground Effects

Utnytte erstatnings bakken effekter kits å oppgradere styling av noen biler i mindre støyende måter enn det som er mulig med ABS plast bakken effekter. Mange av disse erstatning kits er bygget under tilsyn av en fabrikk representant fra bilprodusenten som opprinnelig bygget bilen. Disse erstatning kits brukes vanligvis på high-end luksusbiler som BMW og Mercedes-Benz, hvor over-the-top styling er uønsket, men en beskjeden strøk av personalisering er. Mange av disse pakkene er laget av glassfiber for styrke, selv om noen high-end skreddersydde versjoner er laget av metall. Disse bakken effekter kits er ment å være subtile, hvor ABS plast kits er ment å være noe annet enn.