Oljefilter Plassering på en Chevrolet 2.2L

Oljefilter Plassering på en Chevrolet 2.2L


Chevrolet 2.2L motoren er vanligvis installert i et kjøretøy motorrommet som er kort på plass og vanskelig å reparere. I et forsøk på å legge til flere funksjoner til små biler, har bilprodusenter og ingeniører blir veldig kreativ i plassering av standard motor elementer som oljefilter, noen ganger gjør dem vanskelige å finne.

Spratt Hood

Finn panseret utløseren av Chevrolet bil, som kan bli funnet inne i bilen på førersiden like over og til venstre for pedalene. Ta tak i håndtaket som har en etikett som viser en bil med åpent panser og trekke hardt til du hører panseret "pop" og slipp.

Frigjøre Hood

Gå til forsiden av bilen og plasserer hånden under fremre senterområdet sprekk i den åpne panseret. Avhengig av nøyaktig modell av bilen, må du enten trykke panseret låsen til venstre eller trykk på panseret låsen platen opp og deretter plassere den andre hånden under panseret og dra opp på panseret med begge hender mens du trykker på låse samtidig.

Finne Dipstick

Vendt mot fronten av bilen, ta tak i stangen plassert over toppen av radiatoren og trekk stangen fra festepunktene som holder stangen på plass. Legg merke til at den ene enden av stangen er festet til kjøretøyet ved et hengsel. Se rett bak radiator som er på forsiden av motorrommet og merk den gule, loop håndtert peilepinnen plassering.

Finne oljefilter

Se umiddelbart utenfor og nedenfor den gule peilepinnen håndtaket. Den svarte sylinder som har en 1,25 tommers hex-kontakten på toppen er oljefilteret beholder. Fjern toppen av sylinderen ved å koble en 1,25 hex skralle verktøyet til toppen av oljefilterbeholderen og skru den øverste mot urviseren for å vise oljefilteret.