November Car Show i Orlando, Florida

November Car Show i Orlando, Florida


Orlando, Florida er hjem til mange attraksjoner, inkludert strender og aktiviteter. Orlando er vert modellen Central Florida International Car Show i tre dager i november og har bilmodeller og prototyper for det kommende året. Dette showet er åpent for publikum og en generell inngangsbillett gir visningstilgang til alle de utvalgte biler.

Modell Central Florida International Car Show

The Model Central Florida International Car Show holdes på Orange County Convention Center på 25 november til 28 november som i 2010. Arrangementet er sponset av Motor Trend Auto Show og viser hundrevis av nye biler, crossovers og SUV fra forskjellige produsenter. Arrangementet har exotics, pre-produksjonsmodeller, interaktive stasjoner og ritt og alternative drivstoff kjøretøyer.

Modell Central Florida International Car Show

Orange County Convention Center

9800 International Drive

407-685-9800

motortrendautoshows.com

Adgang

Opptak for auto show er $ 9 for voksne i alderen 13 år og eldre; pensjonister i alderen 62 år og eldre koste $ 5; de med militær identifikasjon koste $ 5. Studenter med identifisering koste $ 5; barn i alderen sju til tolv betale $ 3 og de seks og under er gratis. Arrangementet har barn dag på søndag 28. november 2010, hvor alle barn under 12 år får gratis adgang når med en betalende voksen.

Åpningstider

The Car Showet starter på høsttakkefest i 2010, og er åpen fra kl.12 til 22:00 på den første dagen. Fredag ​​og lørdag showet er åpent fra kl 10 til 22:00 og søndag fra kl 10 til 19:00