Nødvendig verktøy for å endre en Dodge Grand Caravan sin Brake Sko

Nødvendig verktøy for å endre en Dodge Grand Caravan sin Brake Sko


Bremseklossene på en Dodge Grand Caravan er plassert innenfor trommelbremser og er en del av den bakre bremsesystemet. Bremsesko er ikke akkurat lett å reparere; Men for gjør-det-yourselfer, å ha de riktige verktøyene bidrar til å flytte jobben sammen. Bortsett fra bremseskoene, trenger du noen veldig grunnleggende auto reparasjon verktøy for å endre bremseskoene på Grand Caravan.

Car Jack / Jack Stands

En bil jack leveres som standard når du kjøper en Dodge Grand Caravan; det er vanligvis plassert med reservehjul. Det som ikke kommer standard er jack stands. For å gjøre endring bremseskoene enklere, innkjøp bukker til å holde hele baksiden slutten av Dodge Caravan, som du endrer bremseskoene, er svært viktig. Jack stands er ikke veldig dyrt og kan kjøpes på noen auto deler eller jernvarehandel.

Jerndekk

Et dekk jern kommer også standard med kjøpet av din Dodge Grand Caravan, og det er like viktig å få din bremsesko endret som en bil jack. Men dekk jern, som kommer standard med bilen, ser vanligvis ut som et kubein og dobler som bilen jack løfte bar også. Kjøpe et dekk jern / lug skiftenøkkel verktøy, den typen som ser ut som et kors eller en stor X, vil gi deg mer innflytelse når du går for å fjerne bakhjulene for å komme til brems trommer.

Multi-purpose Brake Tool

En multi-purpose brems verktøyet vil komme i svært nyttig når du endrer bremseskoene på din Caravan. Dette verktøyet kan brukes for å løsne og fjerne knastene, og den kan benyttes som en tang. Å ha en multi-purpose bremseverktøyet betyr ikke at du ikke trenger noen andre verktøy, men det vil hjelpe deg å fullføre ulike deler av jobben med ett verktøy.