Nissan Versa 4 Door Vs. Hyundai Elantra

Nissan Versa 4 Door Vs. Hyundai Elantra


Nissan Versa og Hyundai Elantra er små sedaner som selges i USA av japanske bilprodusenten Nissan og koreanske bilprodusenten Hyundai, henholdsvis. Begge er lavt priset entry level alternativer som tilbyr vanligvis få luksus funksjoner, men er i stedet ment for grunnleggende kjøring til en fornuftig pris.

Nissan Versa Informasjon

Nissan Versa ble først solgt i USA som en 2007 modell, men bilen ble solgt andre steder under navnet Nissan Tiida i flere år før. Versa er vekslet ansett som en kompakt eller mid-size modell avhengig av standarden som brukes. Nissan tilbyr Versa med to forskjellige motorer: en inline-firesylindret motor med 1,6 liter volum og 107 hestekrefter, og en litt større firesylindret motor med 122 hestekrefter. Versa kan også bestilles med en manuell girkasse, og automatisk, eller en kontinuerlig variabel (CVT) girkasse.

Hyundai Elantra Informasjon

Hyundai Elantra har vært tilgjengelig siden 1992 og ble redesignet for 1995, 2000 og 2007. Den nåværende modellen er en kompakt sedan som er tilgjengelig med en 2,0 liters inline-firesylindrede motorer vurdert for 138 hestekrefter. Den Elantra bruker en fire-trinns automatisk eller fem-trinns manuell girkasse. Hyundai tilbyr Elantra i GLS (base) og SE trim nivåer. Den nært beslektet Elantra Touring-modellen er en stasjonsvogn-versjonen av Hyundai Elantra sedan.

likheter

Det er mange punkter som Nissan Versa og Hyundai Elantra er like. Begge tilbyr over gjennomsnittet drivstofføkonomi med en samlet vurdering nær 30 miles per gallon. Begge biler bruker en front motor / front-wheel drive og har fire dører med plass til fem. Versa og Elantra er også svært like når det gjelder deres ytre dimensjoner og et lastevolum. De deler også flere funksjoner som side gardin kollisjonsputer, en MP3-aktivert lydsystem og strøm automatiske vinduer.

Hovedforskjellene

En forskjell mellom noen Nissan Versa og Hyundai Elantra modeller er deres pris. Versa starter like under $ 10.000 og mer eksklusive modeller nærmer $ 16000-serien, mens Elantra er priset mellom $ 14,000 og $ 17.000. Tilsvar utstyrte modeller, men er forholdsvis flat priset. Hyundai Elantra er noe kraftigere, og ytelsen og håndtering av Elantra SE er rangert over dem på noen modell av Versa.

Sammenligning for kjøpere

Med så mye til felles, kjøpere vurderer enten Nissan Versa eller Hyundai Elantra vil være godt tjent til å vurdere den andre modellen også. For kjøpere som ønsker å kjøpe den absolutt laveste priset bil, er det Versa et bedre alternativ. Imidlertid er Elantra konsekvent rangert høyt være lesere og tilbyr kraft og ytelse som er uvanlig i sin klasse. Til syvende og sist, kan vedtaket mellom en Nissan Versa og en Hyundai Elantra avhenge av merkelojalitet, tilgjengeligheten av en bestemt modell eller forhandler insentiver eller rabatter.