New York State Forskrift for Car Window Tinting

New York State Forskrift for Car Window Tinting


Som mange andre stater, New York regulerer tillatte fargetone i bil vinduer. Et viktig formål bilvinduet missfarging forskriften er å gi rom for øyekontakt mellom bilister på veien sammen eller mellom sjåfører og politiet, ifølge New York Times. Sjåfører som er i biler med for mye vindu missfarging kan trekkes over og ticketed. Politiet bruker en fargetone meter for å fastslå brudd.

Generelle forskriften

Tint nivåer på vinduer er målt i lystransmisjon gjennom kombinasjonen av vinduet pluss eventuelle fargetone som har blitt brukt til det. Terskelen for bilvinduet missfarging i New York er 70 prosent, noe som betyr at for de fleste av vinduene, må 70 prosent av synlig lys kunne passere gjennom vinduet i bilen. Staten forbyr fargetoner med en speilet eller reflekterende utseende på noen av bilens vinduer. I tillegg må vinduet missfarging selskaper påføre et klistremerke mellom vinduet og tone attestere at nyansen oppfyller lovens krav.

frontrute

Den 70 prosent lysemisjon regelen gjelder for frontruten på en bil i New York. Men de seks inches av frontruten kan ha fargetone av noe mørke, forutsatt at det ikke er avspeilet eller reflekterende.

bakrute

New York regelverket tillater bilens bakrute å være farget til noen grad av mørket. Imidlertid, hvis mengden av lys som går gjennom den bakre frontruten er mindre enn 70 prosent, justerbare sidespeil må festes til begge sider av bilen.

side Windows

New York gjelder 70 prosent lysemisjon regel til sidevinduer i alle biler.

unntak

New York gir unntak fra sitt vindu missfarging regler for folk som har dokumentert bevis på en medisinsk tilstand som krever missfarging. Søkere må fylle ut papirene gjennom kontoret til Commissioner of Motor Vehicles og påføre et spesielt klistremerke til vinduene som er tonet utover de vanlige regler. I tillegg kan biler produsert i 1991 eller før har vinduer med mørkere fargetone hvis disse vinduene i samsvar med den New York-vinduet missfarging lov i kraft før i slutten av 1991.