Når jeg kobler til USB Fra Mitt kamera i den ikke reagerer

Når jeg kobler til USB Fra Mitt kamera i den ikke reagerer


Kommunikasjon mellom det digitale kameraet og datamaskinen er vanligvis lett - bare koble en USB-kabel inn i hver enhet. Av og til kan det hende at kameraet ikke aktiveres når du kobler til USB-kabelen. Problemet kan ligge med kameraet, kabelen eller datamaskinen. Den fikse på dette problemet kan være så enkelt som å slå på kameraet, eller det kan kreve en programvare reinstallere.

Makt

Mange kameraer ikke svare automatisk når den er koblet til en datamaskin via en USB-kabel - du må manuelt slå på kameraet. Trykk eller slå på strømknappen for å aktivere kameraet, som skal da svare på kommandoer som sendes over USB-kabelen.

Havn

Prøv å bruke en annen USB-port på datamaskinen hvis kameraet ikke reagerer og du vet den er slått på. USB-porten på datamaskinen din kan være ødelagt, forårsaker en mangel på kommunikasjon mellom datamaskinen og kameraet.

Kabel

Hvis ingen USB-porter virker, koble de to enhetene med en annen USB-kabel. Over tid kan USB-kabler slites ut eller kontaktene kan brekke og forårsake kablene til funksjonsfeil. En nyere USB-kabel kan løse problemet og la kameraet til å svare.

Reboot

Datamaskinen kan være problemet, holde kameraet fra å reagere når den er tilkoblet med en USB-kabel. Fjern USB-kabelen fra datamaskinen og gjøre en fullstendig stengt ned. Vent omtrent 30 sekunder før du slår på maskinen igjen. Når operativsystemer laster helt, må du sette USB-kabelen og se om kameraet reagerer.

programvare

Programvaren som fulgte med kameraet, som lar kameraet gjenkjenne og reagere på kommandoer fra datamaskinen, kan ha blitt ødelagt. Avinstaller programvare, starte datamaskinen, og deretter installere programvaren. Koble datamaskinen og kameraet ved hjelp av en USB-kabel for å se om programvaren er nå fungerer som den skal.