Når Do Struts må byttes?

Når Do Struts må byttes?


Med den utbredte innføringen av forhjulsdrevne kjøretøy, har struts hovedsakelig erstattet bruken av støtdempere. Begrensningene plass forårsaket ved å anbringe både motoren og transmisjonen i fronten av bilen skape behov for strevere. Ved å kombinere sjokk og suspensjon våren inn i en kompakt enhet, lagrer den resulterende strut plass og forenkler front-end suspensjon design. Struts mislykkes på grunn av varmen. De absorberer støt og spretter, konvertere dem til varme, og over tid, mislykkes.

Visuelt Inspiser Strut

Sving forhjulene på bilen til det ytterste høyre eller venstre, og skinne en lommelykt langs kroppen av spankulere. Selv om du ikke vil være i stand til å se toppen monteringsområdet, vil du se metallrør av spankulere kroppen inne i våren --- ofte dekket med en plast ermet, og noen ganger formet som en blåsebelg. Dersom hylsen er dekket med oljerester, har staget begynt å lekke. Erstatt det.

Test Strut Peiling Plate

Start bilen, og har en assistent styre forhjulene frem og tilbake. Hvis spankulere montering hopper eller rundt eller lager mye støy som assistenten snur hjulet, har det øverste staget lagerplaten blir defekte og må byttes ut. Bytt både spankulere og plate som en enhet.

Test Strut Rebound

Plasser et kne på enten høyre foran eller venstre fremre støtfanger, og trykk ned. Tilbake bort fra bilen, og legge merke til den dempende effekten av spankulere. Hvis den ikke klarer å rebound, er staget stikker inne i huset. Hvis bilen svinger flere ganger før den demper, er staget ikke lenger fungerer. Gjenta denne prosessen for det andre hjørnet. Bytt ut struts hvis de ikke klarer å dempe rebound raskt og problemfritt.

Test-Drive for Strut Ytelse

Prøvekjøre bilen på en isolert vei å bestemme hvordan bilen håndterer under stressforhold. Rock bilen med raske rattbevegelser, og legge merke til hvordan bilen klarer de plutselige endringer. Gå over humpete områder og skarp stigning. Dersom utsettelsen føles svak, ikke klarer å komme seg raskt eller skraper veien i løpet av mindre støt og stigninger, erstatte struts.