Nakkestøtte Monitor Installasjon tips

Nakkestøtte Monitor Installasjon tips


Bil underholdningssystemer har en rekke komponenter for å bringe musikk og video til en kjøretøyets passasjerer. Hvis du er ute etter å vise videoer til baksetepassasjerene av et kjøretøy, nakkestøtte skjermer sette skjerm skjermer hvor passasjerene kan se dem. Installere på nakkestøtten kan ikke virke som den enkleste oppgaven, men med noen tips installasjonen kan gå mye glattere.

praksis

Finn en nakkestøtte å øve på før du bruker noen av nakkestøttene fra kjøretøyet. Det finnes en rekke potensielle kilder for billige eller gratis hodestøtter. Hvis du har en useriøs bil eller kjenner noen som gjør det, ta ut en av nakkestøttene for praksis. Sjekk ut lokale useriøs verft for en billig nakkestøtte, eller snakk med din lokale bildeler butikken. Øve på en billig nakkestøtte kan spare deg for penger og sorg når du tar kniven til din egen bilens nakkestøtte.

Making the Cut

Installere en nakkestøtte skjerm er nesten som å utføre operasjonen. Du ønsker ikke å gjøre noen flere kutt enn nødvendig, og du vil være sikker på at kuttene er helt presis. Som en kirurg, bør du merke alle dine kutt i forveien, sjekke dine målinger minst to eller tre ganger for å sørge for at de er nøyaktige. Bruke skjermen som en guide for å markere hvor kutt må skje i nakkestøtten. Etter at du har sørget for at utskjæringen området er riktig størrelse, gjør en "X" som deler utskjæringen området i fire trekanter. Slit "X" og ikke rektangelet du målt ved hjelp av skjermen.

Montering av Monitor

Bruk et verktøy kniv til å skjære ut nok stuffing fra hodestøtten for skjermen for å passe inn i tett. Før helt installerer skjermen, trim flaps fra "X" du slit så omtrent en tomme faner tilbake på hver side. Sørg for å brette disse fanene under kantene av skjermen når du endelig installere den. Å gjøre dette vil sikre at det ikke er noen kanter av hodestøtten materialet viser, noe som vil gjøre installasjonen ser mer profesjonell.

nye hodestøtter

Hvis du er usikker på å kutte ut en del i hver nakkestøtte å gjøre plass til en videoskjerm, se til å få nye nakkestøttene for ditt kjøretøy. En rekke selskaper gjør utskifting hodestøtter som er en eksakt match til merke og modell hodestøtter som allerede finnes i bilen. Disse erstatningshodestøtter allerede har skjermer installert i ryggen. Alt du trenger å gjøre er å fjerne de originale nakkestøttene og installere de nye, deretter gjøre kablet tilkobling til koplingsboksen. Dette alternativet kan koste mer enn å installere skjermene selv, men det kan hjelpe deg å unngå å ødelegge din nåværende hodestøtter og spare tid.