Motorola Razr V9 Instruksjoner

Den MOTORAZR2 V9 er en flip-skjema multimedieenhet utviklet av Motorola. Mobiltelefon inneholder flere underholdningsbaserte funksjoner som en musikkspiller, kamera, ekstern skjerm og mini nettleser. Før tilgang til de avanserte funksjonene i MOTORAZR2, må en eier først sette opp telefonen for første gangs bruk. Installere flere viktige maskinvarekomponenter og læring viktige telefonsamtale grunnleggende er viktig å forstå hvordan du bruker MOTORAZR2 V9

Bruksanvisning

1 Fjern MOTORAZR2 V9 batteri dør ved å trykke tommelen mot baksiden av enheten. Trykk på en oppadgående bevegelse inntil døren løsner. Ved hjelp av fingrene, fjerne døren fra resten av telefonen.

2 Finn SIM-kortspor som ligger på bunnen av batterirommet. Skyv SIM-kortet inn i kontakten - med sine gullbelagte kontakter vendt nedover - til kortet låses på plass. Sett batteriet inn i det åpne sporet, med fanen batteriuttak stikker utover. Kontroller at batteriets Motorola symbolet er synlig og vender nedre venstre del av rommet. Sett på batteridekselet.

3 Vend MOTORAZR2 V9 åpen for å avdekke det numeriske tastaturet. Trykk og hold den røde "Power / Avslutt samtale" knappen i noen sekunder til displayet lyser. Motorola vil automatisk henvise deg til sitt første gang bruker splash screen. Når du blir bedt, følg instruksjonene på skjermen for å registrere telefonen på nettverket.

4 Skriv inn et telefonnummer i startskjermen ved hjelp av talltastaturet. Trykk på "Lagre" for å opprette den nye kontakten. I feltet skriver du inn navn og andre detaljer for telefonnummeret. Trykk "Ferdig" for å lagre kontakten i telefonen.

5 Bruk det numeriske tastaturet for å få tilgang til lagrede kontakter. For å få tilgang til telefonlisteoppføringer, bare trykke på en talltast for å hoppe til lagrede oppføringer som begynner med bokstavene på tasten. Ved å trykke "2" to ganger, for eksempel, vil få opp oppføringer som begynner med bokstaven "B." Bruk piltastene ovenfor tastaturet, uthever den valgte kontakten og klikker på den grønne "Ring" -knappen for å foreta et anrop. Når samtalen er ferdig, trykker du på den røde "Power / Avslutt" ringeknappen henge opp.

Hint

  • Trykk de tre ikonene som ligger på den eksterne skjermen for å se lagrede bilder og videoer, eller for å spille musikk. Ved å trykke på "Globe" -knappen under piltast vil åpne MOTORAZR2 mobile nettleser.