Motorola Phone Tools for en Motorola RAZR V3m

Motorola lanserte RAZR versjon 3m telefon i 2006, og den har en 1,3-megapiksel kamera og Verizon 3G service. Razr V3m verktøy legge til nye funksjoner til telefonen, og tredjepartsleverandører tilbyr disse verktøyene til Motorola-telefon forbrukerne. Motorola startet i 1928, og det har hovedkontor i Schaumburg, Illinois. Selskapet har spesialisert seg på produksjon av mobile enheter, spesielt smarttelefoner og telekommunikasjonsutstyr.

Floola

Floola 3.2 lar deg administrere enten din Motorola-enheten eller iPoden fra ulike datamaskiner, inkludert datamaskiner som kjører Windows, Linux eller Mac OS X. Dette er et freeware program, som betyr at du kan bruke og dele det uten å betale en lisensavgift. Legge til eller slette sanger fra enhetene dine, og importere eller eksportere media mellom datamaskinen og mobilenheten. Generere HTML-filer som holder alle iPod-filer. Last opp albumbilder til individuelle sanger eller hele album. Vise og redigere spillelister, og deretter laste disse listene til enheten. Finn og slette like filer, og søke etter musikkfiler basert på søkeord. Programmet er tilgjengelig på forskjellige språk.

BocaEnBoca

BocaEnBoca Bluehacking 0.9 er et Java-program som lar deg sende korte Messaging Service (SMS) og multimediemeldinger (MMS) tekster for gratis. MMS-tekstene inneholder tekst og bilder, videoer eller musikk. Programmet bruker telefonens Bluetooth-tilkobling for å kommunisere med andre. Den har tilgang med tillatelser, noe som betyr at tekstmeldingene går bare til den personen for hvem du mente dem. Dette verktøyet er kompatibelt med forskjellige Motorola-enheter, inkludert RAZR V3m, ROKR E2, E815 og RAZR V3. Det er et freeware program.

Phone Tools

De Avanquest Software Motorola Phone Tools koster $ 39,90 som i 2010, men det er tilgjengelig for gratis hvis du registrerer deg for trialpay tilbudet. Den leveres med en 60-dagers pengene tilbake-garanti, og den er kompatibel med alle versjoner av Motorola telefoner. Dette verktøyet sett synkroniserer data mellom Motorola-mobilenheten og PC-en, slik at du kan sikkerhetskopiere filene dine i tilfelle av en enhet krasj. Eller laste ned store filer som bilder, musikk og videoer, og slette dem fra den mobile enheten for å frigjøre plass i minnet. Synkroniser telefonboken, kalender og notater med andre programmer, inkludert Microsoft Exchange, Outlook Express og Outlook, og Lotus Notes. Send både SMS og MMS-meldinger fra datamaskinen i stedet for telefonen. Bruk mobiltelefonen som en trådløs hotspot for den bærbare datamaskinen hvis du ikke kan få Internett-tjeneste. Lag dine egne ringetoner og bakgrunns bruker din egen medier, inkludert dine lydspor og bilder.