Motor Timing Mark Plassering på en Chevy 292

I 1963 Chevrolet divisjon av General Motors utviklet 292-kubikk tomme inline seks-sylindret motor. Chevrolet 292 sekssylindrede holdt mange tekniske endringer, over eldre og mindre forskyvning GM-merket "straight-seks" motorer. Forskjeller mellom de to design inkluderer en høyere motorblokk dekk høyde, en lengre slaglengde og forskjellig motorfestet posisjonering i 292. Finne timingen karakter for Chevrolet 292 er nødvendig for å riktig gang motoren. Timing motoren til de anbefalte spesifikasjonene vil øke ytelse, drivstofføkonomi og bidra til å redusere for tidlig motorslitasje.

Bruksanvisning

1 Sett bilens parkeringsbremsen og åpne panseret. La motoren kjøle grundig før du arbeider på kjøretøyet.

2 Undersøk nedre fremre del av motoren for å finne den harmoniske balanserer. Den harmoniske balanserer har en stor rund trinse som driver tilbehøret belter, og kobles til motorens veivaksel.

3 Finn den lille firkantede kategorien timing montert på nedre forsiden av motoren, over øverste høyre side av den harmoniske balanserer. Avhengig av årsmodell, kan fanen timing har en sagtannet kant som betyr timingen i trinn to grader. Den "O" på fanen timing representerer "Top Dead Center", mens "A" står for "Advanced" timing.

4 Rengjør timing merkene grundig med motor avfettingsmiddel og en fille, hvis skitt eller rusk hemmer evnen til å lese timing merkene.