Motgang lisenskrav

Motgang lisenskrav


Hvis du trenger å kjøre hver dag til jobb eller skole, men er yngre enn 16, kan du kvalifisere for en motgang lisens. Flere stater yte lisenser til førere under den lovlige kjøringen alder, vanligvis fordi det er ingen annen måte for disse unge sjåfører til enten komme til skole eller arbeid. De stater som tilbyr disse lisensene har varierende regler og krav. Det er best å sjekke med din lokale avdeling av motorvogner å avgjøre ikke bare om staten tilbyr motgang lisenser, men hvilke krav du har til å møte for å få en.

Iowa

Iowa gir et godt eksempel på hvordan motgang lisenser vanligvis arbeider. Her kan mindreårige ennå ikke gammel nok for en full førerkort søke om en skole lisens hvis de trenger for å kjøre uten følge av en voksen til og fra skolen. I de fleste tilfeller må mindreårige allerede ha sin elev tillatelse, vanligvis i seks måneder.

Michigan

En god del av Michigan state økonomi er fortsatt avhengig av jordbruk. Det er ingen overraskelse, da, at staten har en mindre begrenset lisens til mindreårige som er minst 14 dersom deres familier lider en alvorlig økonomisk motgang relatert til deres familie gårder. Disse mindreårige kan få sin begrenset førerkort hvis de ikke har andre transportmidler for å komme til og fra skolen.

Nebraska, Tennessee og Wyoming

Flere stater som er rikelig i distriktene har ofte begrensede tillatelser til mindreårige som bor langt fra sine skoler og trenger noen form for transport. Nebraska er en av disse statene. Tennessee tilbyr en lignende begrenset lisens, men mindreårige som innehar det er bare lov til å reise 25 miles på den én måte. Wyoming, også tilbyr en versjon av denne type lisens, men mindreårige kan bare bruke den til å reise fem miles en vei. Mindreårige kan kjøre denne avstanden til å få enten på skole eller arbeid.