Mobil-TV-kompatible telefoner

Mobil-TV-kompatible telefoner


Mobil-TV-kompatible telefoner fungere omtrent som fjernsynsmottakere. Analoge og satellitt-TV-signaler overføres via et mobilnettverk. Noen nyere og eldre telefonmodeller med innebygd TV-tuner, gjør at du kan se lokale og mobile TV-sendinger fra hele verden. Kjente blant disse er industriledere i mobiltelefoner Verizon Wireless, AT & T, Sprint, T-Mobile, Alltel, og ESPN Mobile. De gir nyheter, sport, vær, klassiske og aktuelle TV-programmer for sine kunder gjennom 3G og 4G mobilnettverk.

Mobile TV Software

Mobiltelefoner med mobil-TV gir deg mulighet til å se på populære TV-kanaler mens du er i transitt. Sportsentusiaster kan se TV-programmer som NFL, MLB, NBA, boksing, Racing, NHL, golf, CFL, UFC, WWE, og Tennis. Du kan også se TV-kanaler som kun er tilgjengelig på kabel og satellitt. For eksempel, Mobile TV Elite, Mobile TV Center og Mobile Online TVx er programmer som lar deg se tusenvis av live TV-kanaler på mobiltelefonen. Noen mobile TV-tjenester ikke kreve at du betaler for et abonnement, eller pay-per-view kostnader. Det kan imidlertid hende du må betale en engangsavgift før du kan installere mobile TV-programvaren på telefonen.

HTC EVO 4G mobil-TV Telefon

HTC Evo 4G er en av de nyeste mobile TV-telefonene på markedet i dag. Den ble lansert i juni 2010, og er USAs første 4G-telefon med en 4,3-tommers skjerm. Mobiltelefonen funksjoner inkluderer en tilpasset nettleser som er optimalisert for skjermen og Sprint 4G mobilnettverkshastigheter. Mobil-TV er tilgjengelig gjennom Sprint TV. Du kan se høykvalitets videoer og live TV-sendinger på mobilen.

Samsung Eternity Satellite Mobile TV Telefon

I november 2008, Samsung Eternity kom ut. Satellittelefonen leveres med mobil-TV. Funksjonene inkluderer en berøringsskjerm og 3G bredbåndsnettsurfing. Du kan streame TV-sendinger fra populære nettverk, slik som CBS Mobile, CNBC, FOX News, NBC 2Go, MSNBC, ESPN Mobile TV, MTV og CNN Mobile. Kunder automatisk kommer til å bruke mobil-TV i 30 dager før de er pålagt å betale for det.

Nokia N92 Mobile TV Telefon

Nokia N92 ble lansert i mars 2006. Den mobile TV-telefonen har en visningsmodus som er designet for å se på TV og video. Du kan umiddelbart begynne å se mobil-TV ved å åpne telefonen i visningsmodus, og trykker multimedietasten. Du vil se den elektroniske tjenesten (ESG) som inneholder informasjon om TV-kanaler, programmer og tjenester som er tilgjengelig for øyeblikket. Andre funksjoner inkluderer opptil fire timer med opptak og 30 sekunder av replay.

Toshiba V401T Analog Mobile TV Telefon

Eldre mobiltelefoner som Toshiba V401T, utgitt i april 2004, tillot brukere å se analog TV på telefonen. Foruten grunnleggende kall funksjoner, telefonen hadde en innebygd analog TV-mottaker som gjorde deg til å se TV-programmer og FM-radio * 2 sendinger. Når telefonen var i TV-modus, kan du fortsatt motta samtaler eller e-postmeldinger. TV-antenne var i stand til å motta analoge TV-sendinger, og du kan også ta opp om tolv minutter av TV-programmering.