Mitsubishi TV-spesifikasjoner CS-31205

Mitsubishis CS-31205 TV er en 32-tommers farge-modell med to høyttalere klar stereolyd. Med det store utvalget av kabel-tjenester tilgjengelig i mange markeder, møter CS-31205 er 181-kanal kapasitet etterspørselen.

Meny

En skjermmeny system gir informasjon om alle de programmerbare funksjonene i Mitsubishi CS-31205. Fra menyen kan du stille klokken, huske kanaler, endre navn på inngangskilder, velger du menyspråk, justere bildet og mer. Til slutt kan TV også vise teksting, når det er tilgjengelig.

Flere funksjoner

Andre funksjoner inkluderer en tidtaker for å slå på enheten automatisk på et bestemt tidspunkt. Foreldre låser tillate deg å sette en firesifret kode for å enten låse ut TV-helt i løpet av en viss tid på dagen eller låse ut opp til 10 individuelle kanaler. Til slutt, med Super Quick View-funksjonen kan du sette opp til 10 kanaler du kan bla gjennom direkte med fjernkontrollen uten å se de mellomliggende kanaler.

Lyd og kontroll

For lyd volum og kvalitet utover Mitsubishi CS-31205 innebygde evne, kan du koble til et eksternt lydanlegg. I tillegg er fjernsynets fjernkontroll fungerer som en universell fjernkontroll som kan styre TV, visse modeller av Mitsubishi-merkevaren videospillere og flere kabel-bokser.