Minste CCD-kameraer

Minste CCD-kameraer


Ladet Par Device - CCD - kameraer bruker en fotosensitiv chip for å registrere lys rettet på dem ved kameralinsen. Teknologiske fremskritt gjør at produksjon av stadig mindre CCD-kameraer. Brukt i medisin, overvåking, astronomi og bilindustrien, har disse små digitale kameraer bevist at til tross for sin størrelse, kan bildene de fanger være uvurderlig.

Medigus IntroSpicio 115

Som i 2010, denne CCD videokamera var den minste av sitt slag i verden. Dens 1,8 mm diameter som gjør det egnet for bruk i medisinske omgivelser når det er festet til et endoskop - en anordning for å utføre innvendig undersøkelse av en pasient. En 100-graders vidvinkel linse er koplet til en 120000 piksel CCD gi full fargevideobilder.

Sony DXC-C33

Veier bare 48 gram, Sony DXC-C33 featuresa 1/3-tommers hodet inneholder tre CCD. Det kan være plassert i svært små områder. Når du er koblet til sin prosessorenhet, kan det produsere bilder med kringkastingskvalitet ved hjelp av digital videoutgang. Dette kameraet er perfekt for point-of-view sports skyting og industri inspeksjonsprogrammer.

Prosilica GX1050

Dette kameraet kan kobles opp til 300 meters avstand fra sin innspilling / kontroll hardware ved hjelp av vanlige nettverkskabler. Dette gjør den egnet for mange bruksområder, inkludert overvåking, industriell kontroll, trafikk bildebehandling og offentlig sikkerhet. Den har en bildefrekvens på 112 bilder per sekund og en 1 megapiksel CCD.