Minnesota Motorcycle Safety Training

Minnesota Motorcycle Safety Training


Minnesota tilbyr ulike typer sikkerhetskurs for motorsykkel ryttere på alle ferdighetsnivåer. Sikkerhetsopplæring hjelper ryttere å vite hva du skal gjøre i ulike trafikksituasjoner. Minnesota lov krever at alle ryttere under 18 år å ta og bestå en rytter kurs.

Introduksjon til Motorsykkel Course

Det er ikke nødvendig å ta Introduksjon til motorsykler Course før du tar Basic Rider Training Course. Dette kurset er anbefalt for ryttere som trenger å lære å bruke en clutch og balansere på en motorsykkel.

Grunnleggende Rider Course

Basic Rider Course (BRC) er for nybegynnere ryttere samt ryttere med erfaring. Kurset inkluderer opplæring i et klasserom miljø, sammen med trening på en motorsykkel. Studentene lærer om verneutstyr, rider ansvar, lover, gate strategier og spesielle trafikksituasjoner. Kurset består av to deler - Nivå I og nivå II.

nivå I

Instruktører i det nivået jeg trening adresse emner som lærer deler av en motorsykkel, clutch, ridning holdning og gass. I tillegg til de fire grunnleggende ferdighetene til å kjøre i en rett linje, skiftende, snu og hvordan stoppe raskt blir undervist.

nivå II

Nivå II dekker emner om hvordan du gjør begrenset plass manøvrer, mot styring, svinger og skrudd.

Krav

For å ta en motorsykkel kurs, må rytteren være 15 år med en tillatelse eller førerkort. Studentene er pålagt å ha en DOT-godkjent hjelm, sikkerhetsutstyr og være i stand til å sykle.