Mini Cooper klubber i Nord-California

Mini ble først introdusert til bilen verden i 1959. Den lille vekst og gass-sipping natur bilen motbevist sin romslighet, noe som gjør det til en umiddelbar verdensnyhet. Kun Fords Model T var mer innflytelsesrik for 20. århundre biler, ifølge Global Automotive Valg Foundation. Som klassiske biler overalt, har Mini Cooper en enorm følgende.

Bay Area

Northern California Mini Cooper klubbene pleier å være blant de mest varierte i Nord-Amerika. The Bay Area er hjem til en av de første Mini Cooper klubber i USA Mini eiere of America - San Francisco (MOASF) ble grunnlagt i 1965 i et forsøk på å bringe sammen eierne av dette svært tydelig kjøretøy. Enten du bor i Sierras, Central Coast eller i Gold Country, Mini klubber er så lett å finne som de er til å bli med. MOASF ber for en $ 20 medlemsavgift sammen med en applikasjon ber om året, merke og modell av din Mini. Søknaden bemerker også at du ikke engang trenger å eie en Mini til å være medlem av klubben.

Mini Eiere of America - San Francisco
2226 Lomond Lane
Walnut Creek, CA 94598
(925) 932-7886
www.moasf.com

Events, velferdsorganisasjoner, Entusiasme

Den Danville baserte NorCal Minier Klubben ble grunnlagt i 2004, noe som gjør det til et nyere tillegg til landskapet av Mini-entusiaster i Nord-California. Visning medlemmer fra California-Oregon grensen så langt sør som San Luis Obispo, har NorCal Minier gjort fremskritt i å fremme samfunnstjeneste som en del av oppdraget av klubben. Ofte samler inn penger til ulike lokale veldedige organisasjoner, dagene består av møter på en lokal restaurant for å spise lunsj enten før eller etter hendelser.

NorCal Minier
PO Box 1502
Danville, CA 94375
(510) 919-8889
www.norcalminis.com

REME

For entusiaster som bor i San Francisco, Marin, Sonoma, Napa, Solano, Mendocino og Lake, den Redwood Empire Mini Entusiaster (Reme) stiftet en klubb for eiere som bodde innenfor en times kjøring radius av Petaluma til Ada. Deres oppgave er fokusert på kjøreopplevelsen og nyter turer gjennom de svingete veiene i Nord-California. REME krever ingen årlige kontingent, og foretrekker å gi økonomisk støtte klubben gjennom månedlige utlodning. Provenyet fra tombola, samt de årlige avgiftene andre klubber, hjelper finans nyhetsbrev, nettside produksjon og en beredskap av klubbens utgifter.

Redwood Empire Mini-entusiaster
420 Hudson Street, Suite K
Healdsburg, CA 95448
(707) 433-3239
www.redwoodempiremini.com