Min VNC Lite vil ikke koble

VNC Lite er en mobil app utgitt av danske programvareutvikler Mocha. Verktøyet kan lastes ned gratis og installeres på iPhone, iPod Touch eller iPad-enheter. VNC Lite er laget for å fungere med VNC Server, et program som er installert på datamaskiner for å aktivere ekstern tilgang. Med VNC Lite, brukere koble til vertsmaskinen med VNC Server. Applikasjonen gjør det mulig å utforske en datamaskinens filer og programmer direkte på en mobil enhet. Men selv om programmet er ganske enkelt å installere og sette opp med VNC Server, kan noen vanlige problemer blokkere tilkobling.

Bruksanvisning

1 Bekreft at VNC Server er riktig installert og aktiv. Ekstern tilkobling vil ikke fungere hvis programmet er lukket.

2 Kontroller at din iPhone, iPod Touch eller iPhone er enten WiFi-aktivert og / eller koblet til et nettverk. Uten en nettverkstilkobling, vil enheten ikke kunne kontakte VNC Server eksternt.

3 Sjekk tilkoblingsinnstillingene i VNC Lite app. Påloggingsinformasjon som "VNC Server IP Address", "VNC Server Port" og "VNC passord" kan ha blitt angitt feil.

4 Deaktiver vertsmaskinens brannmur på port 5900. Systemet kan blokkere tilgang til tilkoblingen brukes av VNC-protokollen. En søknad som Peerguardian kan også konfigureres til å blokkere bestemte IP-adresser.

Hint

  • MochaVNC er markedsført versjon av den gratis VNC Lite. Denne kommersielle applikasjonen gir brukerne forbedrede navigasjonsfunksjoner og ekstra sikkerhetstiltak som passordbeskyttelse.