Min Lexus GX470 Gjør du klikker på Lyd og vil ikke starte

Min Lexus GX470 Gjør du klikker på Lyd og vil ikke starte


Alle biler har en felles design og lyden av klikker når du prøver å starte bilen plager regelmessig drivere. Klikkelyden betyr at starteren ikke får nok strøm, eller du har et problem med stater selv. Det er flere grunner til dette kan skje, og det kan bety en kostbar reparasjon er nødvendig. Imidlertid kan bilbatteriet bare være en død en jump-start kunne sende deg på vei.

Bruksanvisning

1 Sjekk batteriet på din Lexus ved å sette nøkkelen i tenningen og slå på vindusviskerne. Hvis vindusviskere ikke flytte eller bevege seg veldig sakte, så batteriet har blitt tappet. Hvis vindusviskere og annet elektrisk utstyr fungerer fint, for eksempel frontlykter, da bilen har en dårlig starter.

2 Lade batteriet og starte bilen ved hjelp av startkabler festet til batteriet på en annen bil. La bilmotoren gå i flere minutter. Fjern startkabler og teste elektronikk igjen. Hvis viskerne står fortsatt treg, så batteriet må skiftes ut, eller du har et problem med bilens dynamo.

3 Ta batteriet til en auto deler butikken hvis du vet at det er eldre og må skiftes. Nyere batterier er lite sannsynlig å mislykkes, men gamle batteriene jevnlig må erstattes. Bytte batteri vil tillate det å holde en belastning og starte bilen hver gang.

4 Kontakt din Lexus-forhandler eller en mekaniker til å sjekke dynamo hvis du bytter batteri ikke løser starteren. Uten en fungerende dynamo, vil batteriet aldri betalt, og det vil hele tiden være utladet.