Min Kodak Easyshare Printer Dock vil ikke belaste

Kodak Easyshare opplading dokker tilby et praktisk sted å lade batteriene på Kodak Easyshare-kamera. Eiere rapporterer at i noen tilfeller vil dokkingstasjonen ikke lade batteriene. Hvis dette har skjedd med deg, kan du prøve en enkel "fix" for problemet, eller en mulig work-around hvis "easy fix" ikke fungerer.

Bruksanvisning

1 Sjekk hvilken type batteri som du prøver å lade. Kodak Dokken vil ikke lade noen generiske oppladbart batteri sett. Det vil riktig lade bare den type batteri som fulgte med dock --- en Kodak merkevare AA Ni-Mh typen oppladbart batteri. Hvis du prøver å bruke en annen type oppladbart batteri i dokken din, erstatte den med Kodak type. Se brukerhåndboken for riktig erstatning pakken og bestilling eller kjøpsinformasjon.

2 Forsøk på å lure dock til å akseptere en annen type oppladbart batteri sett. Det er rapporter om at Kodak batteriet er produsert med en litt større "knappen" på den positive ladningen siden av batteriet, slik at andre merker av batterier er for liten. Når du setter dem på tiltalebenken, de er for kort til å trykke en skjult bryter. Noen eiere rapporterer de er i stand til å lure denne utformingen ved å sette inn en liten bit av papir mellom "+" bump på batteriet og batterirommet på kaien. Rapporter sier dette stykke papir er tykk nok til å trykke på den skjulte bryteren og gjøre dock arbeid igjen.

3 Se i støtte nettstedet Kodak Easyshare for å være sikker på at kameraet er laget for å fungere med denne dokkingstasjonen, spesielt hvis du har kjøpt docking kit separat fra kameraet. Ikke alle installasjonssett for kjøp på nettet vil fungere med alle Kodak kameramodeller, til tross for produktbeskrivelser.