Min iPod vil ikke synkronisere med iTunes

Min iPod vil ikke synkronisere med iTunes


Starte datamaskinen er ofte løsningen når iPod ikke klarer å synkronisere med iTunes musikkbibliotek. Men hvis dette ikke lykkes, er det andre feilsøkings skritt å ta.

Bruksanvisning

Recharge, koble, oppdatering og tilbake

1 Lad din iPod via en USB-kabel som er koblet til datamaskinen eller strømadapteren.

2 Klikk på Hjelp-menyen i iTunes og se etter oppdateringer. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere den nyeste versjonen av programvaren. Åpne den nye versjonen av iTunes. Klikk på navnet på din iPod i kildelisten, og se etter oppdateringer under fanen sammendraget for å oppdatere din iPod. Forsøk å synkronisere iPod med iTunes.

3 Skyv iPod-hold-bryteren til hold posisjon og deretter til off. Trykk og hold meny- og midtknappen samtidig til Apple-logoen ser ut til å tilbakestille iPod. Åpne iTunes på datamaskinen, og koble iPoden til å prøve å synkronisere den med iTunes.

Restart iPod tjeneste

4 Lukk iTunes og sørg for at iPod er koblet fra datamaskinen.

5 Klikk på "Start" -knappen. Klikk "Kjør" hvis du bruker Windows XP. Skriv inn "services.msc" i Kjør-boksen i XP og i søkeboksen i startmenyen i Windows 7 og Vista. Trykk enter.'

6 Bla gjennom listen, og dobbeltklikk på "iPod-tjenesten. Klikk på "stopp" knappen og la egenskaper vinduet åpent.

7 Koble iPod til datamaskinen. Åpne "Min datamaskin" eller "datamaskin" og se for iPod oppført i enheter med flyttbar lagring delen.

8 Klikk på "Start" -knappen i iPod Service egenskaper vinduet. Åpne iTunes for å forsøke å synkronisere din iPod. Lukk iPod Service eiendommer vinduet når iPoden er ferdig synkronisering.

Løse "Original Fil ble ikke funnet"

9 Dobbeltklikk på navnet på en sang i iTunes-programmet som ikke klarte å synkronisere til iPod.

10 Klikk "ja" eller "finn" til meldingen som spør om du ønsker å finne filen.

11 Naviger til mappen eller katalogen sted der sangen er lagret på datamaskinen. Dobbeltklikk sangen filen for å velge den og legge den tilbake til iTunes.

12 Koble iPod til datamaskinen og åpne iTunes for å starte synkroniseringen prosessen.