Min iPod Touch vil ikke starte opp

Hvis din iPod Touch vil ikke starte opp, kan du ikke nyte din favoritt-innhold på farten. Dette problemet kan være både irriterende og frustrerende. IPod Touch strømproblemer kan være forårsaket av flere ulike faktorer; imidlertid forstå vanlige årsaker til oppstartsproblemer kan hjelpe deg med å forbedre ytelsen til enheten din.

årsaker

Et dødt batteri er en av de mer åpenbare årsaker til oppstartsproblemer. Hvis batteriet er ekstremt lite strøm, iPod stengt nedturer og viser lav batteri bilde som indikerer at det må lades i minst 10 minutter før bruk. Hvis batteriet er dødt, vil telefonen ikke vise noen advarsel. Et batteri som har blitt skadet kan også føre til oppstartsproblemer fordi batteriproblemer føre til forkortet batterilevetid. Slippe telefonen eller uhell dyppe den i væske kan forårsake elektrisk skade på iPod, påvirker dets evne til å starte opp.

Solutions

Hvis du ser en lavt batterinivå på skjermen, lade iPod Touch i minst 10 minutter før du bruker den til å løse oppstartsproblemer. Hvis du bruker en datamaskin til å lade iPod, kan du trenge deaktivere hvile- eller dvalemodus, eller det vil ikke lade. Hvis iPod er fortsatt ikke starte opp, trykk og hold "Dvale / vekke" og "Home" knappene samtidig i minst 10 sekunder eller til Apple eller batteri-logoen vises på skjermen for å tilbakestille enheten og muligens løse oppstartsproblemer. Hvis iPod fremdeles ikke starter opp, gjenopprette enheten til standardinnstillingene ved hjelp av iTunes på datamaskinen.

anbefalinger

Hvis iPod fortsatt nekter å starte opp, ta kontakt med Apple support for ytterligere feilsøking og mulige reparasjon tips. skade maskinvaren ikke er brukervennlig repareres, så sjekk for en Apple Store i ditt område og planlegge en reparasjon session på sitt Genius bar.

advarsler

Hvis du ved et uhell midt iPod i væske, er den flytende Kontakt indikatoren i hodetelefonkontakten aktivert. Ifølge Apple har iPod bygget etter 2006 innebygde LCIS som indikerer om enheten har vært i kontakt med vann eller annen væske. Væske kan forårsake elektrisk skade på iPod maskinvare, noe som kan resultere i oppstartsproblemer. Dessverre er flytende skade dekkes i iPod begrensede garanti eller Applecare utvidet garanti.