Min iPod Touch ikke svarer eller er frakoblet

Min iPod Touch ikke svarer eller er frakoblet


En iPod Touch fungerer mye på samme måte som iPhone - det går Apple iOS-programvaren og oppdateres via iTunes eller en Wi-Fi-nettverk. En iPod Touch kan slutte å svare for en rekke årsaker, som for eksempel å kjøre et program sammensatt grafikk eller en dårlig sang fil. Hvis din iPod Touch er frosset under en oppdatering eller mister forbindelsen til datamaskinen eller nettverket, er problemet mer sannsynlig relatert til maskinvaren på datamaskinen.

Starte og Lading

Den enkleste måten å fikse en iPod Touch som ikke svarer er ved å utføre en omstart. Hvis iPod er koblet til en datamaskin, må du løse ut enheten før du starter den. Omstart oppnås ved å holde nede "Dvale / vekke" -knappen til den røde skyveknappen vises, og deretter skyve pilikonet til høyre side av skjermen. Når enheten slås av, vent i ca. 10 sekunder, og trykk deretter på "Dvale / vekke" knappen igjen for å slå den på. Starte en iPod Touch vil starte sin harddisk og kan ofte løse mindre problemer. Kontroller også at enheten har nok strøm. Lade iPod via strømadapteren eller datamaskinen i minst 20 minutter hvis skjermen har en rød batteriikonet.

Null

Når en iPod Touch ikke vil svare på forsøk på en omstart, kan du tvinge enheten til å starte på nytt ved hjelp av tilbakestillingsprosessen. For å tilbakestille en iPod Touch, holder du nede "Dvale / vekke" og "Home" knappene til en hvit Apple-logoen vises i midten av skjermen. Apple-logoen indikerer at telefonen starter på nytt. IPod bør fjernes fra en USB-tilkobling før tilbakestilling.

USB Tilkoblingsproblemer

Hvis din iPod Touch blir koblet fra datamaskinen under en oppdatering eller synkronisering, kan det være et hardware problem med USB-porten på datamaskinen. Prøv å koble iPod Touch via en annen USB-port, helst en på baksiden eller siden av datamaskinen. USB-porter plassert på et tastatur eller en ekstern USB-hub er mer tilbøyelige til å få opp tilkoblingsproblemer. Sørg alltid for at USB-kabelen er riktig koblet til både iPod Touch og USB-port, og prøve å bruke en annen dock-kontakt med USB-kabelen hvis mulig.

programvareproblemer

Både utdatert iTunes-programvaren og motstridende tredjeparts programvare kan føre til at iPod Touch til å oppleve tilkoblingsproblemer. Hvis du kjører en anti-virus program på datamaskinen din, sørg for at iTunes er på den sikre liste eller midlertidig deaktivere antivirusprogrammet før du kobler til iPod. For å se etter en ny versjon av iTunes-programvaren, gå til «Hjelp» -fanen i iTunes, og klikk på "Søk etter oppdateringer".

Wi-Fi Connection

Alle iPod Touch-enheter har Wi-Fi-tilkobling, som kan brukes til å surfe på Internett eller legge til rette for en trådløs oppdatering med iOS 5.0 eller nyere. Hvis du mister Wi-Fi-tilkobling under en oppdatering, gå til "Innstillinger" -menyen på enheten og velger "Wi-Fi". Veksle "Wi-Fi" setting "Av" og deretter "På", og vente å se om forbindelsen er gjenopprettet. Hvis det ikke er det, se i listen over tilgjengelige nettverk for et nytt nettverk for å koble til, med tanke på at hvis et nett er offentlig, må du ha passord for å bruke den. Hvis du kun ønsker å bruke ditt eget Wi-Fi-nettverk, kontrollere status for den trådløse ruteren og Internett-modem - sørg for at begge har makt og tilbakestille dem i henhold til produsentens instruksjoner hvis det ikke er aktivitet.