Min iPod Touch fryser når jeg prøver å bruke Bluetooth

Min iPod Touch fryser når jeg prøver å bruke Bluetooth


Det finnes ulike typer av Bluetooth og ulike typer iPod touch, og ikke alle kombinasjoner vil fungere. Når du har en enhet som teoretisk fungerer med din iPod Touch, må du den siste versjonen av iOS. Og selv da, noen ganger iPod Touch kan fryse når du prøver å bruke Bluetooth med et bestemt program eller enhet. Vanligvis tvangs avslutte programmet i spørsmålet vil løse problemet, men for gjentatte fryser må du kanskje installere operativsystemet på nytt.

Typer av Bluetooth

Et par typer Bluetooth fungerer ikke med alle iPod Touches. Spesielt virker ikke iPod Touch med Phone Book Access Profile Bluetooth-enheter, og noe før fjerde generasjon iPod Touch vil ikke fungere med Hands-Free Profile. Consult Apple (apple.com) for en full diagram over kompatible Bluetooth-profiler. De fleste Bluetooth-enheter indikere hvorvidt de vil fungere med iPhone, men ikke alle liste iPod Touch. Sjekk manualen eller ringe produsenten for full informasjon om den aktuelle enheten i spørsmålet.

Siste iOS

IPod Touch trenger de nyeste iOS, Apples mobile operativsystem, til riktig bruker Bluetooth. Når du kobler iPod til den primære datamaskinen, vil den spørre deg når en oppdatering er tilgjengelig, og du kan alltid oppdatere uten å tørke iPod data. Men hvis du må installere iOS på grunn av gjentatte fryser, klikk på "Gjenopprett" -knappen i din iPod Touch i iTunes for å tørke iPod og helt installere. Du må synkronisert etterpå for å hente musikk og data fra datamaskinen.

Force-Quit Program

Å tvangs avslutte et program når iPod Touch er frosset, selv fra Innstillinger app, hold nede Dvale / vekke-knappen i noen sekunder til den røde glidebryteren vises. I stedet for å skyve baren, gi slipp på Dvale / vekke-knappen og umiddelbart trykk ned hjemmet sirkel-knappen og hold den inne i noen sekunder. Dette vil tvinge-slutte seg bryet med programmet. Hvis dette ikke fungerer, kraft starte enheten på nytt ved å holde nede Dvale / vekke-knappen i 10 sekunder.

Fortsatt Frysing

Hvis du har prøvd å installere operativsystemet, sjekket om Bluetooth-enheten fungerer med din generasjon av iPod Touch, og restartet telefonen, iPod Touch bør slutte å fryse når du bruker Bluetooth. Imidlertid kan hvis det holder skjer det være noe galt med den interne prosessen i din iPod, og du må ha Apple ser på det. Ta din iPod Touch til en Apple-butikk hvis mulig, eller ring nærmeste butikk for å finne ut hvilke muligheter du har for feilsøking eller utskifting.