Min iPod Shuffle intet lys under lading

Min iPod Shuffle intet lys under lading


IPod shuffle er den minste medlem av Apples iPod-familien; i motsetning til resten av Apples iPod-enheter, mangler shuffle en skjerm som viser batterinivå og ladestatus. I stedet har enheten en indikatorlampe som den eneste måten å vise sin status. Hvis denne lampen ikke lyser mens iPod lades, er det noe galt med enheten.

Lese Indikatorlys

Indikatorlampen på toppen av iPod shuffle viser enhetens omtrentlige batterinivået når det blir brukt. Når enheten lades, viser den enhetens ladestatus i stedet. Hvis lyset er solid oransje og ikke blinker, er enheten for tiden lader. Hvis lampen lyser grønt og ikke blinker, er enheten fulladet. Hvis lyset er slått av, men det kan bety en av to ting.

dødt batteri

Noen ganger, når iPod shuffle batteriet er helt dødt, batteriindikatorlyset kan ikke komme på umiddelbart etter at du kobler den til en datamaskin for lading. Hvis dette er tilfelle, koble iPod til datamaskinen via USB-kabel som fulgte med enheten, la iPod-en lades i flere minutter. Hvis du etter flere minutter iPod-batteriet indikatorlampen lyser fremdeles ikke på, det er noe annet som forårsaker det å være av.

Low-USB-port

IPod shuffle må være koblet til en høyeffekts USB-port for å lade. Hvis enheten er koblet til en lav-drevet USB-port, vil det ikke lades, og batterilampen ikke lyser. Høyeffekts USB-porter er de som er innebygd i datamaskinen. Lav-drevet USB-porter, på den annen side, er de som finnes på keyboard, passive USB-huber og andre USB-tilbehør. Koble iPod shuffle direkte til USB-portene på datamaskinen. Hvis batteriindikatorlampen lyser fremdeles ikke på, det er noe galt med selve enheten.

Gjenopprette iPod Shuffle

Noen ganger en feil med iPod-enheten kan føre sin batterilampen å stoppe å snu på. For å løse dette problemet, må du gjenopprette enheten til fabrikkinnstillingene. Gjenopprette iPod til fabrikkinnstillingene, slettes all musikken på enheten, så bare gjenopprette enheten som en siste utvei. Koble iPod shuffle til datamaskinen via USB-kabel som fulgte med enheten, og starte iTunes. Klikk på iPod shuffle under "Enheter" overskriften og klikk på "Summary" -kategorien. Klikk på "Restore" -knappen og velg det alternativet som er riktig for deg å gjenopprette. Etter at iPod har blitt restaurert til fabrikkinnstillingene, følger skjermen instruksjonene for å konfigurere enheten.