Min iPod Nano slår seg ikke på

Min iPod Nano slår seg ikke på


Det er flere grunner til at din iPod Nano ikke kan slå på eller våken ut av sin "Hvilemodus". Dette kan være svært irriterende hvis du ønsker å bruke din iPod Nano, men enheten er stadig feil. Du trenger kanskje ikke å ta din iPod Nano i å bli reparert hvis spilleren ikke slår seg på som normalt. Det finnes en rekke forskjellige reparasjoner som du kan forsøke som en måte å få Nano for å slå på.

Bruksanvisning

1 Vend iPod Nano er "Hold" bryteren til "OFF". IPod Nano kan ikke slå på hvis bryteren er satt til "ON".

2 Nullstill iPod Nano. Flytt "Hold" bryteren til "ON" og deretter "OFF". Deretter trykker du ned "Select" og "meny" knappene på Nano. Hold disse knappene for om lag åtte sekunder. Apple-logoen vil da bli synlig på iPod Nano. Når dette skjer, kan du prøve å snu iPod Nano på igjen.

3 Koble iPod Nano til en iPod lader eller en datamaskin som er slått på via iPod Nano USB ledningen. Lad Nano i minst 30 minutter. Deretter kan du prøve å slå Nano på.

4 Oppdatere iPod Nano programvare. Koble Nano til datamaskinen via spillerens USB-kabel. Åpne iTunes, og klikk på iPod Nano navn på den venstre delen av iTunes. Klikk på "Summary" alternativet på toppen av iTunes. Deretter klikker du på "Søk etter oppdateringer" knappen som er plassert i midten av iTunes. Følg instruksjonene som vises i iTunes for å installere oppdateringene på Nano.

Hint

  • Hvis iPod Nano fortsatt ikke slår seg på, bør du ta Nano til en elektronikk eller Apple-butikk, slik at spilleren kan bli betjent.