Min iPhone Død og vil ikke belaste

Min iPhone Død og vil ikke belaste


For de fleste iPhone-brukere, er det ikke en stor avtale når deres iPhone dør, som de kan plugge den inn i veggen eller datamaskinen og lade det opp igjen. Hvis iPhone ikke vil belaste, men det kan være en betydelig stress. Det finnes mange grunner til at en iPhone ikke vil godta en belastning; problemet kan være med lademetoden eller med selve telefonen.

Batteri

Ifølge Apple, kan iPhone-batteriet lades opp til 400 ganger, og telefonen vil fortsatt kunne brukes. Utover det antallet, men det er en sjanse for at batteriet vil til slutt slutte å lade. Når dette er tilfelle, er det ikke noen tips eller triks på å fikse batteriet. Det er bare tid til å ta telefonen til en autorisert forhandler og få skiftet batteriet.

Varme

Hvis du har forlatt din iPhone i et område med ekstrem varme for en lengre periode, for eksempel i en bil, kan det føre til skade på batteriet. I begynnelsen kan det se ut som om batteriet er utladet og må lades, men hvis batteriet er skadet av varmen, vil du ikke være i stand til å lade den. Apple anbefaler å holde din iPhone i en temperatur mellom 32 og 95 grader; noe varmere enn det kan føre til skade.

Computer Lading

En vanlig metode for å lade din iPhone er å koble den til datamaskinen via ladekabel. Denne metoden er ideell hvis du tilbringer mye tid foran datamaskinen, som telefonen vil være innen rekkevidde. Hvis du planlegger å la datamaskinen, men sørg for at det er i hvilemodus er ikke aktivert. Når hvilemodus slås på, vil det faktisk tappe iPhone batteri, noe som gir deg inntrykk av at telefonen ikke lades.

SIM-kort

Hvis iPhone ikke vil belaste og er ikke i nærheten av slutten av sin batterilevetid, er det mulig å fjerne telefonens SIM-kort; deretter erstatte det. Denne prosessen vil i hovedsak tilbakestille telefonen, men du vil ikke miste noen av telefonens innhold. Noen ganger, så snart du setter inn SIM-kortet tilbake i telefonen, vil den begynne å lade riktig.