Min Honda Civic VTEC Automatisk Vil ikke gå forbi 25

Min Honda Civic VTEC Automatisk Vil ikke gå forbi 25


Din automatisk VTEC Honda Civic vil ikke reise over 25 miles per time, og du sitter igjen lurer på hvorfor. VTEC er en Honda innovasjon som står for variable ventiltider og elektronisk heis kontroll, og har ingenting å gjøre med problemet på hånden. De fleste samfunns eiere vil skylden overføring, ringe en mekaniker og betale tusenvis for sin overføring til overhales eller byttes. Prøv feilsøking mindre åpenbare og mer kostnadseffektive problemer før blaming et havarert girkasse.

Bruksanvisning

1 Sjekk den automatiske shifter for å se om det er i stasjonen. Hvis shifter er i et lavt gir posisjon, under bokstaven D på shifter, vil bilen ha en vanskeligere tid å få til hastighet.

2 Sjekk overføring væske nivå ved hjelp av den rød-capped peilepinnen i motorrommet. Fyll overføringen med automatgir væske hvis det er nødvendig. Uten væske, vil overføringen begrense bilens evne til å skifte til et høyere gir.

3 Åpne motorrommet og se på brannmuren bak motorblokken på førersiden. Drivstoffilteret vil være en svart metallsylinder med kobber skivene like under hovedbremsesylinderen. Erstatt et tett dieselfilter som begrenser bilens ytelse.

4 Sjekk ECM for å se om bilen er i "Limp mode". ECM er datahjernen i Civic, og er ved siden av batteriet i motorrommet. ECM kan ha en feil og sette bilen inn i denne nøddriftsmodus; Det tillater ikke bilen til å bruke flere tannhjul, slik at sjåføren kan "Limp" den til service. Du kan fjerne ECM med en 10-millimeter pipenøkkel, men det må gå til en profesjonell for diagnostikk.

5 Sett på fartsmåleren på toppen av sendingen. Hastighetssensoren er en liten svart plastpluggen på toppen av overføringen som frigjør ved hjelp av en 10-millimeter pipenøkkel. Sensoren er en liten elektronisk komponent som videresender informasjonen fra transmisjons til ECM.

6 Smell motoren etter kjøring det i omtrent fem minutter. Hvis motoren lukter det brenner, kan girene være slipping og en girkasse overhaling er i orden. Girene produserer mye varme når de skli, og avgir en brennende lukt.