Min Dynex 1.3MP Webcam vil ikke fungere

Dynex 1.3MP webkamera er avhengig av høyhastighets USB-tilkoblinger til å streame video og ta bilder. Men, vil enheten ikke fungere hvis det ikke er kompatibel med datamaskinen eller manglende nøkkel programvare. Webkameraet, som har en treveis base for å feste til flatskjermer, inneholder også en snapshot-knappen for å ta bilder på skjermen. Hvis 1.3MP webcam ikke fungerer, gir Dynex løsninger til tilkoblingsproblemer.

symptomer

Hvis Dynex 1.3MP webcam ikke fungerer, vil videoredigering og meldingsprogrammer som Skype eller ooVoo ikke gjenkjenner den. Faktisk noen programmer viser feilmeldingen "Ingen enhet funnet" når du konfigurerer videoinnstillingene. Dynex webcam problem er vanligvis forårsaket av manglende eller skadede sjåførene. Problemer er også forårsaket av system uforlikelighet.

kompatibilitet

Dynex 1.3MP webcam er bare kompatibel med datamaskiner som kjører Windows XP SP2 og nyere Windows-operativsystemer, og Mac OS X v10.4.9 eller nyere. Hvis datamaskinen ikke har en kompatibel operativsystem, må du oppdatere eller oppgradere, eller webkameraet vil ikke fungere. Webkameraet krever også en datamaskin med minst 1280 x 1024 pixel oppløsning for å vise bilder og video klart. En kompatibel datamaskin må også ha USB 2.0-porter for høyhastighets dataoverføring.

drivere

Når du kobler Dynex 1.3MP webcam til en kompatibel datamaskin via en USB-port, hjelpemidler en driver forbindelsen med datamaskinens hovedkort. Hvis noe mangler eller er skadet sjåføren, vil webkameraet ikke fungerer. Som standard er det ikke nødvendig med installasjon fordi webkameraet er en "plug and play" enhet som fungerer så snart du kobler den til en USB-port; Men for Windows Vista og XP-brukere, hvordan du installerer drivere og programvare som er nødvendig for å la datamaskinen til å gjenkjenne webkameraet. Webcam drivere er tilgjengelig direkte fra Dynex hjemmeside.

Tips og anbefalinger

Dynex 1.3MP webcam fungerer kanskje ikke med noen programmer for live video streams eller opptak. Før du bruker enheten med et bestemt program, kompatibilitet. Hvis webkameraet fortsatt ikke vil fungere, vil koble den til en annen datamaskin fortelle deg om problemet er med webcam eller eldre datamaskin. Hvis enheten fremdeles ikke fungerer, kontakt Dynex for ekstra støtte.