Min BMW 325 vil ikke starte

Min BMW 325 vil ikke starte


BMW 325 er en del av 3-serien linje av BMW biler. Det regnes som en sport sedan luksuriøs bil. Når BMW 325 ikke starter på riktig måte, kan det være ulike årsaker, hvorav de fleste er typiske problemer med bil som kan påvirke alle typer kjøretøy. Men i løpet av år med produksjon har det vært et par minner og problemer som er spesifikke for 325 som kan være den skyldige for bilen ikke starter. Diagnostisering problemet selv kan hjelpe deg å avgjøre om det er en gjør-det-selv prosjekt eller trenger hjelp av en profesjonell.

Bruksanvisning

1 Merk hvis BMW 325 var å lage noen lyder eller noe som indikerer noe problem når du sist hadde det kjører. En knocking støy kan indikere at drivstoffslangen og komponenter ble sviktende. Reparasjonen kan være så enkelt som en ny drivstoffilter. Legg i en ekstra gallon av gass og forsøke å starte BMW igjen. Selv om 325s er utstyrt med en gassmåler, kan de noen ganger være feil, indikerer at det er brennstoff når det ikke er. Hvis 325 var overoppheting, kan dette være en indikasjon på et problem med motorens kjølesystem. Modeller fra 1992-1995 har fått utstedt en tilbakekalling på grunn av denne svært problem. Termostater, vannpumper og viftereimer kan funksjonsfeil og føre til at bilen blir overopphetet, fører til at det ikke starter på riktig måte. Den 2001-modellen ble utstedt en tilbakekalling på viften av kjølesystemet for ikke å starte når det trengs.

2 Sjekk væskenivået i 325, inkludert olje og girolje. Lav eller ikke-eksisterende væske kan føre til at motoren din til å gripe og ikke starter som den skal. Kronisk slik at motoren din til å være lite væske kan føre til problemer med overføringen på din BMW. Væskenivået kan også indikere en lekkasje i motoren din. Overføring væske kan kontrolleres i 325 ved å åpne panseret og finne peilepinnen helt på baksiden av motoren. Fluidet bør være rødfarget.

3 Vri nøkkelen til "ON" posisjon, men ikke start på bilen. Hvis dashbordet lysene fra din 325 ikke kommer på, betyr det at batteriet kan være død eller drenert. Åpne panseret og sjekk tilkoblingene til batteriet for korrosjon eller en løs tilkobling. for en BMW 325, bør batteriet vare mellom to og fire år minimum. Sjekk lysene igjen, hvis ikke fungerer, må byttes eller lades batteriet.

4 Vri nøkkelen for å starte bilen. En mangel på støy indikerer et problem med tenningslåsen. En klikkelyd er et tegn på en defekt starter. Starteren må kanskje skiftes ut.