Min Blackberry Curve Roller ikke er bla opp

Min Blackberry Curve Roller ikke er bla opp


Når styrekulen slutter å svare på din Blackberry Curve, selv i en retning, hindrer det funksjonaliteten til telefonen. Uten evne til fullt ut å navigere med markøren, kan du slite med å få tilgang til visse menyer og programmer. Adresse en stikker kulen med en gang for å opprettholde telefonens funksjonalitet.

årsaker

Den vanligste årsaken til rulling problemer med en Blackberry Curve styrekulen er skitt bygge opp under styrekulen eller rundt sensorene. Utformingen av styrekulen er sterkt avhengig av kontakt til å engasjere markøren på telefonen. Den jevne kontakten kan enkelt generere skitt og rusk fra hendene. Når styrekulen er ren og fortsatt unnlater å svare, kan det hende at Curve har skadet sensorer eller kreve en ny styrekulen.

utvendig Rengjøring

Tørk rundt kantene av styrekulen, snu ballen så mye som mulig for å rense rest rusk og skitt fra området. En rubbing alkohol-fuktet bomullsdott kan bidra til å absorbere skitt som har lagt seg inn i sprekker rundt styrekulen. Et annet alternativ er en elektronikk eller linserengjøringsklut som inneholder en løsning trygt for sensitivt utstyr. Tørk av ytre området, inkludert ring rundt styrekulen og styrekulen selv.

sensor Cleaning

Dirt kan bosette rundt sensorene inne i styrekulen montere, clogging opp sensorene og avbryte funksjonen til styrekulen. Løft metallring fra hele styrekulen for å løfte ballen fra monteringsområdet. Bruk en bomullsdott dyppet i teknisk sprit for å rense skitt og rusk fra sensorene før du bytter styrekulen og låseringen.

betraktninger

Hvis rengjøring rundt styrekulen er mislykket eller din Curve er styrekulen er ikke lett å fjerne, ta kontakt med din mobiloperatør for service eller for å erstatte styrekulen forsamlingen. Trykkluft brukes på styrekulen område kan hjelpe tvinge noen rusk fra området, men beholde kan en trygg avstand fra enheten for å unngå risikoen for fuktskader.