Min Blackberry Curve holder ikke den Battery Charge for Long

Min Blackberry Curve holder ikke den Battery Charge for Long


Hvis Blackberry Curve ikke holder sin batterilading så lenge det brukes til, er det en rekke ting som kan være årsaken til problemet, de fleste som ikke er forårsaket av en defekt batteri. Før du har skiftet batteriet, er det en god idé å se på noen andre potensielle problemer med telefon som kan påvirke batteriets ytelse. Ofte er alt som trengs noen endringer i telefoninnstillingene for å gjenopprette livet av batteriet.

tilkoblings~~POS=TRUNC innstillinger~~POS=HEADCOMP

Et problem som kan føre til at batterilevetiden på din Blackberry Curve å utarme raskt er bruk av tilkoblingsmuligheter som Bluetooth og trådløst internett. Når du ikke bruker disse funksjonene, slå dem av ved å trykke på telefonikonet skjermen og trykke på Manage Connections-ikonet. Det enkleste alternativet er å trykke "Slå Alle tilkoblinger Off", men hvis du vil være i stand til å ringe og motta telefonsamtaler, vil du ønsker å holde mobilradiofunksjonen aktivert.

varslings~~POS=TRUNC innstillinger~~POS=HEADCOMP

Motta varsler på din Blackberry Curve som en vibrasjon i stedet for en lyd eller tekstmelding bruker betydelig mer batteristrøm. For å bevare levetiden på batteriet, endre varslingsinnstillingene til en enkelt stille ringetone i stedet for at telefonen vibrerer flere ganger og deretter ring. Hvis du må bruke den vibrere funksjonen på din Blackberry Curve, sette den til å vibrere bare én gang for å varsle deg om en ny samtale eller tekstmelding. Du kan endre varslingsinnstillingene ved å gå til telefonens ikonmenyen og klikke på "Profil" -menyen.

Redusere bruk av programmet

Jo flere programmer du kjører på din Blackberry, jo mer batteristrøm telefonen må bruke, spesielt hvis du bruker flere programmer samtidig. I tillegg til programmer som kjører i bakgrunnen, mange programmer sende direktemeldinger til telefonen ved å konstant trekke ny informasjon fra apps, for eksempel nye kommentarer på Facebook-veggen post eller en ny oppdatering til et spill.

batteri~~POS=TRUNC Tilkoblinger

En annen faktor som kan påvirke lengden på Blackberry Curve batteri ladning er renslighet av batteritilkoblinger. Over tid kan disse tilkoblingene tettes med skitt, støv og annet rusk som kan negativt påvirke telefonens evne til å lade skikkelig. Hold tilkoblingene ren ved hjelp av en bomullspinne eller en tørr klut til å tørke metallkontaktene på telefonen med noen måneders mellomrom. En pre-fuktet tørk designet for elektronikk er også effektivt og trygt å bruke på din Blackberry batteritilkoblinger.