Min Blackberry Curve er ikke å ta Kostnader & Er varmt å ta på

Selv Blackberry Curve, en multimedia drivkraft smarttelefon, vil gå tom for strøm på et tidspunkt og krever lading. Selv om 1400 mAh utskiftbart batteri kan håndtere opptil 5,5 timer taletid avhengig av bruk før opplading, avhengig av hvordan du lader telefonen, lader problemer som oppstår kan ofte løses trygt å øke smarttelefonens levetid.

USB-problemer

Hvis du lader din Blackberry Curve med datamaskinen, vil du støte på tilkoblingsproblemer hvis kabelen er defekt. Ved hjelp av en annen kabel vil løse lade problem. USB-portene kan til tider være problematisk hvis de ikke svarer, så starte datamaskinen på nytt kan løse problemet. Hvis problemet vedvarer, kobler du telefonen til en annen USB-port. Selv om du kan bruke en USB-hub som en link mellom Blackberry og datamaskinen, kan noen av dem ikke gir nok strøm til å lade telefonen, så koble telefonen direkte til datamaskinen er en bedre løsning. Hvis du bruker en bærbar PC for å lade enheten, må du deaktivere sin søvn, ventemodus eller dvalemodus eller Blackberry vil ikke lade.

AC Adapter Problemer

Hvis du bruker en strømadapter for å lade din Blackberry Curve, bekrefte kontakten er tett koblet til porten på telefonen. Koble adapteren til en stikkontakt som virker. I noen tilfeller kan snubles effektbrytere deaktivere stikkontakter i et bestemt rom. Koble en annen enhet, for eksempel en lampe til stikkontakten vil fortelle deg om uttaket er problematisk eller ikke. Hvis enheten slås. på, lade Blackberry bruker en stikkontakt i et annet rom. Hvis enheten fremdeles ikke lades og er varm å ta på, er batteriet trolig gå tom for ladesykluser.

anbefalinger

Hvis batteriet fremdeles ikke lading og varm å ta på når du kobler den til strøm, ta kontakt med Blackberry for ytterligere feilsøking. Du vil sannsynligvis må bytte ut batteriet. Blackberry Curve batteri er utskiftbare, slik at du kan kjøpe en erstatning fra en serviceverksted og installere det selv. Bytte batteri innebærer åpne batterirommet på baksiden av telefonen, ta ut det gamle batteriet og sette inn den nye.

Tips

For å forbedre eller forlenge batteriets levetid, rengjøring av metallkontaktene på batteriet ved hjelp av en bomullspinne eller en tørr klut kan forbedre tilkoblinger. Avtagende hvor lenge bakgrunnsbelysningen forblir på når telefonen ikke er i bruk fra telefonens innstillinger kan også forbedre batterilevetiden. I tillegg senke lysstyrken på skjermen er nyttig fordi lysere skjerm bruker mer strøm. Tredjepartsprogrammer konsumere mengder strøm spesielt hvis de ikke blir brukt, så lukker de du ikke bruker. Senk varslingslyden, bruker kortere toner og endring fra vibrasjonsvarsler til lydvarsler.