Min bil vil ikke starte med en nøkkel, men i gang med fjernstart

Min bil vil ikke starte med en nøkkel, men i gang med fjernstart


En bil som ikke vil starte med en nøkkel, men vil med en fjernkontroll virker som en forvirrende problem, men er vanligvis enkelt å fikse. Siden bilen kan starte, er problemet sannsynligvis ikke en dårlig forrett, drivstoff injektor eller annen mekanisk problem som vil koste deg hundrevis av dollar for å fikse. Problemet er enten med nøkkelen eller med tenningslåsen. Du vil feilsøke for å avdekke kilden til problemet.

Bruksanvisning

1 Starte bilen med et ekstra sett med bilnøkler hvis du har et sett tilgjengelig. Som med alle andre taster, tennene begynner å slites over tid. Dette endrer formen av nøkkelen, og kan gjøre den ubrukelig. Dette er den mest sannsynlige problem hvis ekstranøkler fortsatt arbeid.

2 Start bilen med ekstra nøkler. Dersom ekstra nøkler også ikke fungerer, så problemet kan være med tenningslåsen. En tenningslåsen har små tumblers som leser den viktige tenner. Hvis noen av disse tumblers er brutt, vil bryteren feilaktig lese bilnøklene og bilen vil ikke starte.

3 Drei rattet hvis den er slått helt til høyre eller venstre. Noen ganger hjulene kan låse tenningslåsen. Slå hjulet i motsatt retning vil fikse dette vanlig problem. Forsiktig flytte nøkkelen inni tenningslåsen kan også hjelpe.

4 Inspiser tenningsbryteren for korrosjon. Hvis du lagt merke til at tenningslåsen var overoppheting før det sviktet, er korrosjon sannsynlig problemet.