Min 93 Toyota Camry Stalls og vil ikke starte Back Up

Min 93 Toyota Camry Stalls og vil ikke starte Back Up


Den 1993 Camry er en sedan produsert av Toyota. Hvis Camry er drøye, og vil ikke starte opp, er det sannsynligvis et problem med kjølesystemet eller kjølevæsketemperatursensor. Disse to problemene er ikke vanskelig å reparere, men kunne kreve hjelp av en servicetekniker. Legge kjølevann til systemet kan være rask løsning som du trenger; vil imidlertid en ødelagt ECT trenger profesjonell service.

Bruksanvisning

1 Pop panseret til '93 Camry fra panseret låsen på siden av bilens grill. Finn kjølesystemet, som er på venstre side av motoren.

2 Se på streken på tanken til kjølesystemet. Fylle kjøletanken med 50/50 kjølemiddel; sørg for at du kommer til streken på siden av tanken. Du bør alltid bruke 50/50 kjølevæske når det er mulig, men du kan midlertidig bruke vann hvis du går tom.

3 Prøv å starte bilen. Hvis bilen ikke vil starte, må du bruke et voltmeter for å teste ECT. ECT er på venstre side, på baksiden av motoren. Det er en liten, grønn boks med to ledninger kommer av den.

4 Koble testing fører til (+) og (-) polene og prøv deretter å starte bilen. Se lesing på voltmeter. Hvis avlesningen begynner å gå opp og ned uberegnelig, må du ha en servicetekniker erstatte ECT.