Min 2005 Dodge RAM bakluke får ikke åpnet

2005 Dodge RAM er en full-size pickup lastebil som har en lastebil seng brukt til å frakte utstyr og store elementer. En bakre bakluke dør brukes for å få tilgang til truckbed og sikre elementer fra å falle ut når bilen er i bevegelse. Bakluken åpnes ved hjelp av tenningsnøkkelen av lastebilen. Bakluken kan mislykkes i å åpne på grunn av låsene som ikke er riktig smurt eller en innvendig mekanisme som har gått dårlig.

Bruksanvisning

1 Sett tenningsnøkkelen i bakluken nøkkelhull og vri med klokken for å låse opp. Skyv bakluke håndtaket opp og trekke bakluken dør ut til å åpne.

2 Sjekk lukene plassert inne i lasteplanet på hver side av bakluken. En bøyd låsen forhindrer en bakluke fra riktig åpning.

3 Spray smøremiddel på hakene på bakluken. Disse låsene kan bli klebrig over tid og må smøres for å tillate lett bevegelse av døren. Spray smøremidler kan kjøpes fra de fleste jernvareforretninger.

4 Ta bilen til en lokal Dodge forhandler eller auto shop. Innsiden fjærmekanisme av bakluken kan brytes og må byttes ut.