Min 2002 Jeep Liberty vil ikke starte

Min 2002 Jeep Liberty vil ikke starte


Jeep Liberty fungerte som erstatning for Jeep Cherokee. Det er romsligere enn Cherokee og rir på en akselavstand som er omtrent tre inches lenger. The Liberty er tilgjengelig i en firesylindret eller seks sylinder. Hvis Jeep Liberty har problemer med å starte, er det flere ting du kan sjekke før du betaler en profesjonell til å diagnostisere det for deg.

Bruksanvisning

1 Legg ekstra gass til Liberty. Liberty har en gassmåler som forteller deg hvor mye drivstoff som du har. I noen tilfeller kan drivstoffmåleren være defekt og lese at det er gass når det ikke er. Legg en gallon av gass og vent noen minutter. Forsøk å starte din Jeep igjen.

2 Bytt drivstoffilter. Et tett dieselfilter kan påvirke starten av Liberty ved å begrense flyten av drivstoff. Drivstoffilteret på Liberty bør skiftes hver 25.000 miles. Filteret på Liberty er funnet på førersiden av bakhjulet.

3 Sjekk tennplugger. Ved hjelp av en tennpluggnøkkel, fjerne pluggene fra Jeep. Hvis tuppen av tennplugger er dekket i drivstoff eller karbon, erstatte dem. Rusk på tennpluggene forhindrer dem fra å skyte ordentlig, noe som påvirker Jeep start.

4 Plasser en kompresjonsmåler i åpningen der en av tennpluggene er plassert. Forsøk å starte bilen og har en assistent lese av måleren. Presset på Jeep Liberty bør være innenfor 125 og 160 PSI. Hvis den er lavere deretter Registerreim er den skyldige og trenger utskifting.